Sneller dan ooit tevoren: het nieuwe Party-programma van de Adora SL maakt licht vuile vaat in slechts 11 minuten schoon.
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De vaatwasmachines van V-ZUG: ecologisch en snel

De vaatwasmachines van V-ZUG zijn gemaakt voor het moderne leven: de Adora SL-modellen verbruiken een minimum aan energie en water. Ook hun functionaliteit werd verder op punt gesteld, met oa een ultrasnel Party-programma, een bijzonder zuinige OptiStart-functie en het beproefde SteamFinish.

Eén apparaat, 2 functies: de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat kan zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid kookdampen (OptiLink functie), en zuigt deze weg naar beneden, net naast de potten en pannen.
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een slimme combinatie: de nieuwe Fusion kookplaat van V-ZUG

Koken was nog nooit zo makkelijk en aangenaam. De nieuwe Fusion inductiekookplaat heeft een geïntegreerde dampafzuiger die de kookdampen vlak naast de potten en pannen naar beneden afzuigt. En dankzij de OptiLink functie kan de afzuiging met de kookplaat communiceren zodat ze volledig automatisch kan werken. Het OptiGlass tenslotte zorgt voor een robuuste coating die de kookplaat veel krasbestendiger maakt.

Plaats tot zes pannen naar believen – het zoneloze-inductiekookveld van V-ZUG (FullFlex) op 90cm breedte biedt een maximale flexibiliteit.
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Het FullFlex-inductiekookveld van V-ZUG: nu ook op 70cm breedte

Maximale flexibiliteit in de keuken betekent dat u uw potten en pannen waar u wenst kunt plaatsen op het glazen oppervlak van uw inductiekookveld. Met de zoneloze FullFlex-kookplaat van V-ZUG is het nu mogelijk: tot maximaal zes pannen worden automatisch herkend door de ultramoderne inductoren. Voor kleinere ruimtes biedt V-ZUG nu ook een compacte versie van deze FullFlex-kookplaat, deze kan tot maximaal vijf pannen ontvangen.

De nieuwe CombiCooler V4000 koelkast van V-ZUG.  Meer volume en een handige MonoFridge functie die uw vriesvak in enkele uren omvormt tot een gewoon koelvak.
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Nieuwe generatie koeling: de innovatieve V-ZUG CombiCooler

Swiss made en voorzien van de innovatieve PureCool-technologie, de nieuwe CombiCooler V4000 is bijzonder ruim en zal alles prachtig koel houden. De handige MonoFridge-functie verandert het vriesvak in slechts enkele uren in een normaal koelvak.  

Het nieuwe CoffeeCenter van VZUG.  Dankzij het intuïtieve grafische display, maakt u uw koffiebereidingen zoals een echte barrista.
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Ontdek het plezier van een perfecte koffie met het nieuwe Coffee-Center van V-ZUG

Goed nieuws voor koffieliefhebbers en gepassioneerde baristi: met het nieuwe V-ZUG Coffee Center kunt u thuis genieten van alle specialiteiten van een koffiebar. 

De volledig geïntegreerde vacuümlade van VZUG geeft u nog meer mogelijkheden bij het uittekenen van uw keuken.
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Nieuw: Volledig geïntegreerde vacuüm- en warmtelades van V-ZUG

De V-ZUG vacuümlade, warmtelades en systeemlades zijn de ideale aanvulling op onze ovens en combi-steamers. Als u dat beetje extra dagelijks comfort in de keuken op prijs stelt en geniet van kleine extra's, dan zijn onze lades precies wat u zoekt. 

GRATIS Nieuwsbrief