Vitovalor
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Duurzaam verwarmen: maak van je huis een lage emissiezone

Investeren in duurzame energie loont. Heb jij bijvoorbeeld nog een niet-condenserende gas- of stookolieketel? Dan kun je met een condenserend verwarmingstoestel tot 30% energie besparen. Maar er is meer, veel meer. Ontdek de nieuwste duurzame verwarmingsoplossingen en doe je voordeel!

Vitodens
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Efficiënt verwarmen: wat met je zonnepanelen in de winter?

Om onze CO2-uitstoot te beperken, moeten we voor het verwarmen van onze woningen zoveel mogelijk gebruikmaken van duurzame bronnen. Maar wat als die niet volstaan, want het rendement van zonnepanelen is toch lager in de winter? Ontdek hoe je het hele jaar door duurzaam maar efficiënt verwarmt. Maar ook hoe je je energieverbruik vanop afstand kunt beheren.

Batibouw Viessmann
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

“Het is tijd om van de berging een lage emissiezone te maken”

Viessmann zet op Batibouw duurzame verwarmingsoplossingen in de kijker

Vitodens 200 w
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

De energietoekomst is duurzaam, elektrisch en geconnecteerd

Viessmann, één van de meest toonaangevende fabrikanten van verwarmingsoplossingen, gaat voor een nieuwe aanpak. “Consumenten zullen almaar vaker zelf stroom en warmte opwekken en overschotten teruggeven aan het net”, stelt Patrick O., algemeen directeur van Viessmann Belgium. De verwarmingsspecialist doet vier trends uit de doeken die de energiemix van de toekomst zullen bepalen.

Viessman Tado
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

tado° with Viessmann slimme thermostaat is nu verkrijgbaar bij Viessmann installatiebedrijven

 Viessmann is al meer dan 100 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van efficiënte verwarmings- en energiesystemen. De producten van Viessmann staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Vandaag kondigen we met genoegen aan dat klanten met een Viessmann-systeem verbinding kunnen maken met de populaire lijn van tado° with Viessmann slimme thermostaat en smartphone-app en deze kunnen bedienen.

Verwarming - 10 tips om je woning winterklaar te maken
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

10 tips om je woning winterklaar te maken!

Na de eerste winterprik van het jaar, is het weer tijd om je woning winterklaar te maken. Patrick O, algemeen directeur van verwarmingsspecialist Viessmann, lijst tien tips op waarmee jij je woning optimaal winterklaar maakt. Een goede voorbereiding vermijdt onaangename verrassingen.

volautomatische biomassaketel op pellets en houtsnippers
Geplaatst in Evenementen > Februari > Batibouw.

Viessmann lanceert Vitoligno 300-H

Hout is de natuurlijkste brandstof ter wereld en vormt een goed alternatief voor verwarmen met olie of gas. Verwarmen met hout is quasi CO2-neutraal, aangezien een boom evenveel CO2 heeft omgezet in zijn leven als dat er vrijkomt bij de verbranding ervan. Daarom ontwikkelde Viessmann een volautomatische biomassaketel op pellets en houtsnippers.

Vitovalor 300 brandstofcelketel
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Viessmann Vitovalor 300-P

Samen met Panasonic ontwikkelde Viessmann een warmtekrachtkoppelingsinstallatie die gebaseerd is op PEM-brandstofcellen. Daarmee is het bedrijf de eerste producent van klimaatoplossingen die een brandstofcelketel op de Belgische markt lanceert: de Vitovalor 300-P.

GRATIS Nieuwsbrief