Ervaar fluisterstille innovatie in balansventilatie, bij Dierickx op BIS

En of je op de BIS-beurs innovaties kan spotten! Aan de stand van ventilatiespecialist Dierickx sta je oog in oog met de gloednieuwe generatie ventilatiesystemen van Vasco. What’s new? Dat lees je hier!

Dierickx Ventilatie
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Balansventilatie: geschikte kanalensystemen voor doe-het-zelvers

Plannen om balansventilatie te plaatsen? Met een zelfbouwpakket installeer je je ventilatiesysteem helemaal zelf. Een van de belangrijkste onderdelen is het kanalensysteem. Welke kanalensystemen zijn er zoal? Ontdek onze ‘finest selection’!

Ventilatie - Veelgestelde vragen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Je ventilatie-vragen beantwoord

Op ons forum vliegen jullie ventilatievragen ons om de oren. Bedankt daarvoor! In dit artikel tackelen we alvast enkele vaak terugkerende kwesties. Doe er je voordeel mee. 

Ventilatie - Ventilatiebuizen - flexibele buizen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Welke buizen heb je nodig voor je ventilatiesysteem?

Wil je een ventilatiesysteem plaatsen, dan heb je heel wat buizen nodig. Maar welk materiaal voor de kanalen en welke diameter kies je best? Bouwinfo to the rescue!

Ventilatie - Waarop letten bij de aankoop van een ventilatiesysteem
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Waarop letten als je een ventilatiesysteem koopt?

Je woning ventileren is een must. Het is nodig voor een gezond binnenklimaat én verplicht. Zo bevatten de EPB-normen ook eisen rond ventilatie. Louter door geregeld een raam open te zetten kom je er niet. Je hebt echt een efficiënt ventilatiesysteem nodig. Maar waar moet je op letten als je er een koopt?

 

Bis Beurs 2017- Bis-voorwaarden bij Dierickx Ventilatie

Ben je op zoek naar een ventilatiesysteem dat je zelf kunt installeren? Dan ben jij tijdens bis beurs 2017 bij Dierickx Ventilatie aan het juiste adres. 

Ventilatieverslaggever
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Venitlatieverslaggeving? Nu ook bij Dierickx Ventilatie

Sinds 1 januari 2016 dient U een ventilatieverslaggever aan te stellen. Beter informeren bij aanvang van het bouwproces, om zo tot een beter eindresultaat te komen, dat is de doelstelling. Een voorontwerp, dat rekening houdt met de mogelijkheden en beperkingen van zowel de woning als het ventilatiesysteem, heeft U reeds nodig bij de startverklaring.  Sluitstuk van deze verslaggeving is het ventilatieprestatieverslag. Dit is het opmeten en rapporteren van de gewenste debieten. 

Bis 2016 : Dierickx Ventilatie nodigt uit !!!

Oktober is niet alleen de maand van het Oktoberfest, maar ook de maand van de Bouw & Immo beurs in Gent. Van 8 tot 16 oktober staat Flanders Expo helemaal in het teken van immobiliën, bouwmaterialen, bouwmethoden en afwerking.

Niet ventileren : gevolgen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Niet ventileren: dit zijn de gevolgen voor je gezondheid

Als je niet goed ventileert, kan je huis ziek worden. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met hardnekkige vochtproblemen en schimmels op je muren en plafonds. Maar degelijke ventilatie is minstens even belangrijk voor jouw eigen gezondheid. Waarom is een slechte verluchting zo ongezond?

Ventileren op maat van je woning
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventileren op maat van je woning

Mensen die streven naar  een goed geïsoleerde, luchtdichte en energiezuinige woning, kiezen best voor een systeem D. Reeds bij het ontwerp van je woning hou je hiermee best rekening. Galva kanalen, ronde flexibele PE kanalen, ovale HDPE kanalen; afhankelijk van jouw woning bekijken we welk kanalensysteem en welke ventilatie unit er voor jou het interessantste is.

Discreet ventileren
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Discreet ventileren : het oog wil ook wat

Naar afwerking toe heeft ieder kanalensysteem zijn eigen ventiel. Standaard of design, vierkant of rond, inregelbaar aan het ventiel of centraal in de verdeelkast.

Ventilatiefilter : zakfilter
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Vergeet het onderhoud van je filters niet, nu gratis verzending!

Je nieuw gebouwde woning heb je goed laten inpakken met een dikke laag isolatie. Bovendien heb je nauwgezet ieder kiertje of spleetje in de muren en aan de ramen dichtgestopt. Super goed, want zo hoort het. Om een fris en gezond binnenklimaat te creëren, dien je te ventileren. Dat heb je ook gedaan? Zeer goed!

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief