Ontkalk je water met een waterontharder en krijg tijdelijk bij je aankoop een gratis drinkwatersysteem cadeau!

Kalk in het leidingwater is niet altijd zichtbaar maar kan heel wat schade en kosten veroorzaken. Met een waterontharder voorkom je al deze problemen. Combineer je het met een drinkwatersysteem, dan geniet je onbeperkt van heerlijk drinkwater uit je eigen kraan. Kinetico Aquacare lanceert daarom een tijdelijk actie waarbij je bij aankoop van een waterontharder, een drinkwatersysteem ter waarde van 306 euro cadeau krijgt.

Asbest in je vloer: hoe pak je het aan?

Een verbouwing op til? Wees dan extra voorzichtig bij het uitbreken van een oude vloer. De kans bestaat dat je vloer schadelijke asbeststoffen bevat. In dit artikel leer je asbest in je vloer te herkennen en aan te pakken.

 

Mijn wc is verstopt, wat nu?

Een verstopt toilet? Dat maak je liever niet mee. Je dagelijks comfort, thuis of op het werk, wordt ernstig verstoord. Een verstopt wc gaat daarbij vaak gepaard met een hinderlijke geur. Ontstoppingsdienst Sobry is een expert in het herstellen van je dagelijks comfort: dankzij een juiste diagnose ontstoppen ze je wc binnen de kortste tijd. Ontdek in dit artikel eveneens hoe je een verstopte wc kan voorkomen.

Onmisbaar op kantoor: de waterkoeler

Wat lest de dorst beter dan heerlijk, fris water? Dankzij een waterkoeler heb je altijd lekker gekoeld water bij de hand. Sleur niet langer met duur flessenwater en trakteer je klanten of collega’s op gezond drinkwater. Duik mee in de mogelijkheden van gekoeld kraantjeswater.

Isolatie met asbest rond je oude verwarmingsbuizen? Dit moet je doen

Asbest werd in de periode tussen 1950 en 2001 in vele bouwtoepassingen gebruikt, zo ook in plaasterisolatie rondom leidingen. Waarvoor diende het en wat moet je doen als je deze asbesthoudende leidingisolatie ontdekt?

Tips om de vochtigheid in je kelder te verminderen

Ruikt je kelder muf en voelen de muren vochtig aan? Staat de vloer blank? Tips zoals de deur of het raam openzetten, de verwarming hoger zetten, een luchtontvochtiger gebruiken, de muren herschilderen, dit zijn slechts tijdelijke oplossingen voor je vochtproblemen. Ontdek hoe je je kelder terug tot een volwaardige ruimte transformeert met permanente doe-het-zelf oplossingen.

Asbest in je oud pleisterwerk? Zo ben je zeker!

Als je verbouwt bespaar op je heel wat kosten door zelf je woning te strippen. Maar je komt ook wel eens voor verrassingen te staan. Zoals de ontdekking van asbest bijvoorbeeld. Wist je dat deze schadelijke vezels in het verleden soms ook in pleisterwerk gebruikt werden? Wat moet je weten voor je je gepleisterde muren met de (sloop)beitel te lijf gaat?

Asbest in je onderdak: hoe kun je het herkennen en verwijderen?

Heb je een oudere woning die voor 2001 gebouwd werd, dan is de kans reëel dat er asbesttoepassingen gebruikt werden. In je onderdak bijvoorbeeld. Ontdek hoe je het kunt herkennen en wat de volgende stappen zijn als je het wilt verwijderen.

Zelf asbestgolfplaten verwijderen? Dit moet je weten

Heb je nog enkele tuinhuizen of bijgebouwen met golfplaten die vermoedelijk asbest bevatten? Dan doe je er goed aan om deze verouderde dakbedekking tijdig te verwijderen. Hoe kun je asbesthoudende golfplaten herkennen en veilig (laten) afvoeren?

Wat doen als het grondwater van je boorput onaangenaam ruikt of verkleurd is?

Heb je een grondwaterput laten boren op 15 meter of dieper en merk je dat het water verkleurd is en/of niet zo fris ruikt? Ontdek de mogelijke oorzaken en hoe je ze kunt laten oplossen.

Hoe tegels plaatsen in een badkamer, keuken of toilet?

Plannen om zelf tegels te plaatsen in je badkamer, keuken of toilet? Zodra je de nodige materialen en gereedschappen in huis hebt, kun je aan de slag. Ontdek een handig stappenplan voor een waterdicht en duurzaam resultaat.

Hoe zit het met de riolering van je (nieuwe) woning? Doe de check en voorkom onverwachte kosten.

Bij aankoop van een bestaande of nieuwbouwwoning is het rioolnetwerk niet zichtbaar. Hoe ontdek je de staat van de riolering, zodat je eventuele problemen kunt laten aanpakken?

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief