Bouwadvies nodig van Arkana? Dat kan nu ook via videobellen

Arkana blijft bereikbaar voor haar klanten. Heb je advies nodig over energiezuinige bouwmethodes en houtskeletbouw? De Arkana bouwadviseurs staan online voor je klaar!

Hoe werkt een overbruggingskrediet?

Je wil een huis kopen of bouwen maar je oude woning is nog niet verkocht. Niet ideaal, want je hebt het geld van die verkoop wel nodig. Herkenbaar? Dan komt een overbruggingskrediet goed van pas. Wat houdt het in, en wat zijn de voor- en nadelen? Een update!

Bouwgrond per provincie
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen.

Hoeveel kost een bouwgrond in jouw provincie?

Sta je op het punt om een bouwgrond te kopen? Dan wil je natuurlijk weten wat een redelijke prijs is voor het perceel dat je op het oog hebt. Er bestaan echter geen algemene prijzen voor bouwgronden. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren.

Staalskeletbouw en steenstrips, een perfecte match

Wie op zoek is naar een ongeziene ontwerpvrijheid en op de werf snel aan de slag wilt gaan, kiest wellicht voor staalskeletbouw. Met staalbouw kun je alle kanten uit, van industrieel tot klassiek. Ook voor de afwerking van de gevel heb je een zee van mogelijkheden. Staalbouw en steenstrips zijn een perfecte match.

bouwproces_stappenplan
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen.

Het bouwproces: stap voor stap naar je droomwoning

Een huis bouwen doe je meestal maar één keer in je leven. Hoe begin je eraan? Wat komt er zoal bij kijken? Waar hangt de kostprijs van af? Welk budget heb je nodig? Tijd voor een strak stappenplan!

Houtskeletbouw: kostprijs en voor- en nadelen

Eigenaars van een woning met een houtskelet zijn vol lof over het wooncomfort dat ze in huis halen. Maar gaat deze bouwmethode ook gepaard met minpunten? En welk budget moet je uittrekken voor een houtskeletbouwwoning?

Besparen op je (ver)bouwbudget? Installeer zelf je technieken

Bouwen of verbouwen is niet goedkoop. Daarom kiezen heel wat mensen voor zelfbouw. Want hoe meer je zelf doet, hoe meer je kunt besparen. Je technieken installeren bijvoorbeeld. Maar hoeveel bespaar jij hiermee eigenlijk? Kom het snel te weten.

Wedstrijd: win je eigen housewarming voor 30 personen!

Plaats je één of meer technieken met de zelfbouwpakketten van Easykit? Goed nieuws. Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op The Housewarming! Ontdek snel hoe je kunt meedoen.  

Vochtige keldermuren? Zo los je dit probleem voorgoed op!

Heel wat bewoners en huiseigenaars hebben er last van: vocht in de kelder. De keldermuren en vaak ook de keldervloer vertonen natte plekken. Wat nu? Ontdek hoe je finaal afrekent met dit probleem. Je wordt beloond met extra leef- en bergruimte.

Bouwplannen? Zo vermijd je kosten en vertragingen door schade of diefstal

Ga je bouwen? Proficiat! Je kunt vast niet wachten tot je project klaar is. Een goede raad: hou ook rekening met onvoorziene omstandigheden. Hoe vermijd je vertragingen en extra kosten door schade of diefstal? Dat is makkelijker dan je denkt!

Langer van je nieuwe badkamer genieten? Bescherm haar tegen kalkaanslag!

Een badkamer koop je niet elk jaar. Daarom kies je bij de aankoop voor materialen die tientallen jaren meegaan. Maar wat als je leidingwater te veel kalk bevat? Hoe voorkom je dat het schade veroorzaakt aan je badkamer? Ontdek hoe een waterontharder hierbij kan helpen.

Zo voorkom je vuile (vet)plekken op je terras of tuinverharding

In tuinen wordt er voor paadjes en terrassen veel gebruik gemaakt van poreuze materialen zoals natuursteen, beton, kleiklinkers, cement, enzovoort. Ontdek hoe je deze verhardingen kunt beschermen tegen vuil en vlekken.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief