keukenwerkblad 1 natuursteen
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een werkblad op maat van je keuken en budget? Dit moet je weten

Eén van de twistpunten bij het kiezen van een keuken: het werkblad. Niet alleen moet je een klik hebben met het materiaal, ook moet het passen in je keuken en binnen je budget. Welke afmetingen worden meestal aangehouden voor een keukenwerkblad en welke materialen zijn er zoal? Kom er meer over te weten.

actie keukens de abdij
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Uw droomkeuken winnen? Het kan!

Al meer dan 40 jaar levert Keukens De Abdij keukens af van top kwaliteit. Dankzij professionele keukenadviseurs en master binnenhuisarchitecten wordt alles tot in de puntjes voorbereid alvorens de keuken in productie gaat. Bovenop de jarenlange ervaring en deskundigheid, zijn er steeds mooie acties waarmee Keukens De Abdij op de proppen komt. Zo pakt Keukens De Abdij vanaf 1 juli 2020 uit met een spectaculaire actie waarbij u kans maakt om uw keuken te winnen. Ook de zomeractie is er ééntje om niet te missen.

Keukeneiland grootte
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een kookeiland, past het in jouw keuken? Hier moet je op letten

Droom je van een keukeneiland maar weet je niet of je genoeg plaats in je keuken hebt? Hoe deel je hem praktisch in? Hoeveel ruimte is er nodig tussen het eiland en de muur of kasten? Kom meer te weten over afmetingen, afstanden en indelingen van je keukeneiland.

Melamine laminaat keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Melamine of laminaat kiezen voor je keuken? Een vergelijking

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan zul je zeker de woorden ‘melamine’ en ‘laminaat’ horen vallen. Beide materialen worden vaak gebruikt als afwerking van keukenkasten. Wat is het verschil tussen melamine en laminaat, en kun je dit verschil zien? We nemen het even voor je onder de loep.

Zwarte spoelbak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een zwarte spoelbak in de keuken, een goed idee?

Ben je op zoek naar een stijlvolle spoelbak voor je keuken? Dan is een zwart exemplaar misschien je ding. Maar welke blijft lang mooi bij jarenlang gebruik? Wat met kalkvlekken? Ontdek er gauw meer over.  

Dovy Gerpinnes
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Dovy keukens opent nieuwe toonzaal in Gerpinnes en verbouwt de toonzaal in Aalst

Ondanks de coronacrisis blijft Dovy volop investeren in de toekomst. De 30ste toonzaal in België opent in Gerpinnes en de bestaande toonzaal in Aalst kent een volledige make-over.

dampkap kookvuur
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een dampkap ingebouwd in het werkblad? Dit moet je weten

Dampkappen bestaan er in allerlei vormen en maten. Met de stijgende populariteit van keukeneilanden ontstonden er creatieve oplossingen om kookdampen subtiel af te voeren. Met een dampkap in het werkblad of in de kookblad bijvoorbeeld. Ontdek meer over deze innovatie.

Recirculatiedampkap
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Waarom kiezen voor een recirculatiedampkap voor jouw keuken?

De klassieke dampkap met een afvoer naar buiten kennen we allemaal. Tegenwoordig zie je ook meer en meer recirculatiedampkappen opduiken in keukens. Wat zijn de voordelen van dit type dampkap? Maak gauw kennis.

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Dovy Keukens blijft open: krijg virtueel keukenadvies en een realistisch VR keukenontwerp

Heb je je keukendromen even in de koelkast moeten zetten? Niet nodig. Ook nu kun je proeven van massa’s keukenideeën. Ontdek hoe je in deze tijden toch je droomkeuken vindt en kunt genieten van een goede service én uitzonderlijke acties.

keukens_ingredienten
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Ingrediënten voor de steeds belangrijker wordende keuken

Het verlanglijstje voor de ideale keuken is bij (ver)bouwers langer dan ooit. Welke afwegingen maak je zoal bij het kiezen van een keuken? Ontdek ze hier en onthoud ze voor de zoektocht naar jouw perfecte keuken.

Keukenbonus
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Het hele jaar door korting dankzij de keukenbonus

Wanneer je van plan bent een nieuwe keuken aan te kopen heb je een bepaald budget voor ogen.Vaak weet je vooraf niet of dit budget beantwoordt aan al jouw persoonlijke wensen. Door middel van de online tools van Keukens De Abdij kan de kostprijs van jouw droomkeuken beter in kaart worden gebracht. Beslis je uiteindelijk om jouw droomkeuken bij Keukens De Abdij aan te kopen? Dan kan je genieten van een mooi extraatje dankzij de keukenbonus.

Ideale lade-indeling
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Aanbod op maat voor een ideale lade-indeling

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je liever niet te veel tijd aan de eindeloze zoektochten naar de juiste tools. Dankzij een handige service van ORGALUX verkrijg je voor je Blum-lades binnen no time de lade-indeling die het beste bij je past waardoor je efficiënter en plezieriger kan koken. Via een sticker onderaan de lade ontvang je namelijk via enkele eenvoudige stappen een voorstel op maat met de juiste indelingen die passen bij jouw lades en voorkeuren. Met het uitgebreide gamma is er voor elke toepassing een geschikte indeling, volledig afgestemd op de maten en kleuren van de Blum-lades.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief