Blum Hoekkast
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Blum maakt komaf met onhandige hoekkasten

Die hoekkast in de keuken is een doorn in het oog van elke keukenprins(es). Je kunt er niets mee. Kiezen is altijd verliezen. Je verliest te veel ruimte of je kunt moeilijk het overzicht bewaren. Blum biedt met de SPACE CORNER de ideale oplossing. Je behoudt het overzicht zonder al te veel in te boeten aan ruimte.

Dovy keukens zomeractie
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Zomeractie bij Dovy Keukens

Maak kennis met de zomeractie bij Dovy Keukens & scoor een gratis vaatwas en 50% korting op uw inductiekookplaat!

Solden Keukens de Abdij
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Solden op toonzaalkeukens

Ontdek de solden op toonzaalkeukens bij Keukens de Abdij!

Ga langs in 1 van onze toonzalen of surf naar de website en ontdek de kortingen tot wel 66% op toonzaalkeukens 

Ixina Kortingen zomer
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Super solden: tot 100% korting op elektro bij Ixina

Wie zomer zegt, zegt solden ! Bij IXINA profiteer je in juli van de beste kortingen op keukens en geniet je tot 100% korting op elektro. Ga dus zeker in juli langs in een IXINA winkel in jouw buurt en laat vrijblijvend een offerte opstellen.

Franke keukenkraan
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

KRANIGE PESCARA

Voor de ontwikkeling van de nieuwste keukenkraan Pescara haalde Franke de mosterd bij professionals. Dat Pescara verwant is aan de kranen die worden gebruikt in de professionele keuken, is eraan te zien. Wat onmiddellijk opvalt, is de zichtbare flexibele metalen slang die de kraan extra hoogte geeft.

Pescara is beschikbaar in een L- en een XL-versie, elk met een verschillende hoogte. Vanaf de kraanvoet gemeten zijn de L- en de XL-versie respectievelijk 42 cm en 59 cm hoog.

Impermo wandtegels metro
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Keuken: Tegeltje tegeltje aan de wand

Opspattend vuil is dagelijkse kost voor de spatwand in je keuken. Een makkelijk schoon te maken spatwand is daarom een absolute must. Een tegel is dan de voor de hand liggende keuze.
Door de vele kleuren, vormen en maten vind je bovendien altijd een tegel die aan jouw wensen voldoet.

Keramische vloertegel impermo
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Keuken – Wat zijn de keukentrends van 2018?

Van een vluchtig ontbijt in de ochtend tot gezellige etentjes met de vrienden. De keuken is het zenuwcentrum van ons huis geworden. Omdat we er steeds meer vertoeven, krijgt de inrichting van onze keuken ook steeds meer aandacht. Ben je er nog niet helemaal uit wat jij met je keuken wil doen? Laat je inspireren door de keukentrends van 2018.

Siemens - Vaatwasser
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Hoe kies ik de juiste vaatwasser?

Vaatwassers helpen je bij je afwaskarwei en bestaan in vele vormen. Welk type past het best bij je huishouden? We geven je graag advies om zo de juiste keuze te maken.

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Keukenkasten: dunne fronten, eenvoudig bevestigd

In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen. Iets voor jouw keukenkasten?

Blum keukenproefrit
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Keuken indelen: maak een proefrit in je nieuwe keuken

Een nieuwe keuken kiezen is allesbehalve eenvoudig. Je kijkt vooral naar wat je mooi vindt, maar wat je handig vindt is net zo belangrijk. En hoe ga je je keuken indelen? Maak een keukenproefrit bij Blum! Zo weet je precies of de keuken die jij voor ogen hebt écht bij je past!

Siemens - Vaatwasser
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Hoe energie-efficiënt is jouw elektrisch toestel?

Koop je een elektrisch toestel, dan let je op de prijs. Maar check je ook zijn verbruik? Alle elektrische toestellen in de EU hebben een energielabel. Dit drukt de energiescore en -efficiëntie uit. Waar let je op en hoe maak je een milieuvriendelijke keuze?

Siemens - Dampkappen
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Welke aansluitingen heb je nodig voor een nieuwe keuken?

Wil je een keuken plaatsen of vervangen dan is een van de eerste stappen het voorzien van alle nutsvoorzieningen. Elektriciteits-, water-, eventueel gasleidingen en de afvoer moeten op de juiste manier aangelegd worden. Stel daarom vooraf een goed plan op. Waar moet je aan denken?

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief