Opendeurdagen bij IXINA
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Opendeurdagen bij IXINA

Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 november kan je bij IXINA genieten van de gezellige opendeurdagen. Je kan dan niet alleen genieten van een leuke sfeer, maar we geven dan ook graag interessante kortingen! Zo heb je dat extra budget voor jouw droomkeuken nog  meer uit te rusten.

Dekton
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Ken je Dekton al?

Werkbladen bestaan er in verschillende kleuren en materialen zoals hout, laminaat, graniet, keramiek, composiet, corian, maar ook Dekton®. Ken jij Dekton® al?

Ruime keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een ruime keuken creëren? We geven je graag tips!

Hou je ook zo van een ruime keuken, maar heb je eigenlijk niet zo’n grote keuken? Dan moet je het slim aanpakken. We geven je graag enkele tips om je keuken groter te laten lijken dan dat ze is. 

Hoeveel kost een keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Hoeveel kost een keuken nu?

Hoeveel budget voorzie ik voor mijn keukenproject?  Dat is een belangrijke vraag die vaak gesteld wordt.

Keukens - Dovy - Scarved oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Kies slim en blijf jarenlang verliefd op je keuken

Feit: je koopt niet elke dag een keuken. Daarom is het belangrijk dat die lang meegaat. Verder wil je er niet te snel op uitgekeken raken. Een tint of afwerking die vandaag helemaal trendy is, kan na een jaar al gedateerd lijken. Hoe vind je die tijdloze keuken waar je jarenlang plezier aan beleeft?

Keuken - Dovy - Scarved Oak
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Geruwd hout in combinatie met stoere kastdeuren : chic & trendy!

Dat Dovy regelmatig innoveert en de laatste tendensen in de keukensector op de voet volgt, dat wist je al. Maar wist je ook dat de kwaliteit nog steeds verbetert, dankzij nieuwe mogelijkheden en machines? Kastdeuren in 24 mm dikte en nieuwe technieken doen dit najaar hun intrede.

Keukens - Dovy cottage Provence
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Richt je keuken functioneel in met deze praktische tips...

Een mooie nieuwe keuken kost veel geld en daarom is het belangrijk om eerst over praktische zaken na te denken. De indeling moet immers perfect op de gebruiker worden afgestemd.

Keuken
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Onderhoudsvriendelijke materialen voor de keuken

Open keukens met veel kastruimte en een groot keukeneiland worden steeds populairder. Maar een grote keuken vraagt niet altijd meer onderhoud. Integendeel, de consument van vandaag kiest heel specifiek voor onderhoudsvriendelijke materialen in de keuken, zowel voor de buitenkant van de kasten, de binnenkant, als het onderhoud van het werkblad.

Werkblad op juiste hoogte bij dovy keukens!
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Stap voor stap naar de keuken van je dromen

Een ietsje hoger werkblad. En extra brede laden zodat je in één oogopslag de inhoud ziet. O ja, doe ook maar dat mooi gevlamde hout voor de kastfronten. Het grote voordeel van een maatwerkkeuken is dat je haar volledig naar je hand kunt zetten.

Keuken - Blum spoelbaklade
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De Spoelbaklade - Een echte plaatswinner!!!

De ruimte rond een spoelbak is altijd een verloren ruimte! Dankzij Blum is er hier eindelijk een oplossing voor: De spoelbaklade, een fascinerende oplossing die de beschikbare ruimte optimaal benut! Zo blijven zelfs sponzen, vodden en afwasmiddel uit het zicht en toch binnen handbereik!

protection murale rimboe de santana
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Originele spatwand

Dat spatwanden origineel kunnen zijn, bewijst Santana met de collectie Rimboe.   Met deze natuurlijke spatwandtegels van kurk maak je van de spatwand achter het aanrecht of het fornuis een echte eyecatcher. Door de gelijnde en geblokte tegels te laten doorlopen op een wand, creëer je extra effect.

Keuken : koken wordt kinderspel met orgalux
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

ORGALUX-keukenaccessoires, en koken wordt kinderspel

In drukke tijden genieten we extra hard van de tijd die we samen met het gezin delen. Een traditionele manier om het gezin te verenigen is samen koken. Door samen een lekkere maaltijd op tafel te toveren, creëer je een écht familiemoment. ORGALUX zet die traditie centraal en maakt er een zorgeloze activiteit van met efficiënte keukenaccessoires.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief