Bubbelbaden om thuis van het ultieme wellness-gevoel te genieten

Kun je niet naar de wellness? Dan creëer je toch een privéwellness bij je thuis! In een bubbelbad kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Zalig genieten tijdens de donkere en koude dagen. Maak kennis met de ultieme ontspanning op maat: een bad met whirlsysteem.

Bling in de badkamer: goudkleurige kranen voor een wow-effect

Een nieuwe badkamer, daar horen ook bijpassende badkamerkranen bij. Onderschat niet welke invloed die hebben op het totaalplaatje. Met goedgekozen kranen creëer je een harmonieuze look die klopt tot in de puntjes. Tegenwoordig gaan we ongegeneerd voor luxueus met (koper)goud.

FACQ stelt badkamertrends voor

Na maanden van thuiswerk, thuisblijven en thuisonderwijs zijn velen zich eens zo bewust geworden van het belang van een rustgevende, warme en ontspannen leefomgeving. De trends voor het komende jaar spelen hier op in met lichte kleuren, geometrische vormen, warme materialen en accessoires die een ‘zen-gevoel’ uitdragen. FACQ zet ze even op een rijtje.

Geniet in oktober bij Facq van condities op badkamermeubels en -accessoires

Het is Promo Oktober bij Facq. Profiteer nog tot het einde van de maand oktober van onweerstaanbare condities op meubels en accessoires voor de badkamer. Afspraak in je dichtstbijzijnde showroom!

‘Op welke hoogte plaats je je regendouche?’ en andere vragen over je regendouche beantwoord

Zachte, warme waterdruppels die over je glijden, da’s zalig genieten! En je hoeft hiervoor niet te wachten op een regenbui tijdens een warme zomerdag. Met een regendouche haal je het ultieme wellness-gevoel in huis. Waar hou je rekening mee als je zo’n douche wilt (laten) installeren? Hoe hoog plaats je de douchekop? Verdiep je in de mogelijkheden.

Wat zijn de afmetingen voor een toilet?

Het toilet, misschien wel het kleinste kamertje, maar daarom niet onbelangrijk. Met welke afmetingen houd je best rekening bij het installeren van je toilet? Krijg een antwoord op je vragen zoals: ‘Hoe groot maak je de toiletruimte, wat zijn de afmetingen voor het wc zelf, op welke hoogte plaats je hem?’

Actie X²O Badkamers Vlaanderen: tot 50% korting tijdens Oktober Woonmaand

Langzaam verdrijft de herfst de warme zomer en komen de natte, koude dagen ter vervanging van de warme zomerse dagen. Dit wil zeggen dat het moment is aangebroken om enkele zaken binnenshuis aan te pakken en zo de twee donkerste seizoenen van het jaar door te komen.

Actie X²O Badkamers Nederland: tot 50% korting tijdens Oktober Woonmaand

X2O pakt uit met een niet te missen actie in Nederland! Ga voor kortingen tot -50% op het volledige badkamerassortiment en bekende merken zoals Hansgrohe, Grohe en Villeroy&Boch.

Hoe een badkamer schilderen? Check onze beste tips!

Zin om je badkamer op te frissen met een nieuwe verflaag? Maak er een ontspannend plekje van door te spelen met zachte kleuren en natuurlijke texturen. Of creëer een badkamer die jou energie geeft, door een accentmuur een felle kleur te geven. Wij tippen je hoe je aan de slag gaat en waar je op moet letten.

Badkameridee: veelzijdige douchewand met elegante, minimalistische look

Op zoek naar een inloopdouche met minimalistisch design? De WALK-IN XC zorgt voor pure elegantie in de badkamer en is flexibel inzetbaar. Als Walk-In oplossing én als scheidingswand.

Kurk toepassen in de badkamer: wat zijn de voordelen?

Kurk is met voorsprong de ideale vloer- en wandbekleding voor jouw badkamerinterieur. Wil je weten waarom ook jouw badkamer het best tot zijn recht komt in kurk? We zetten de voordelen graag op een rijtje.

Douchewanden: welke afwerkingen kan ik kiezen?

Denk je bij wandbekleding voor je douche meteen aan tegels? Dat kan natuurlijk, maar er is zoveel meer mogelijk. Zeker wanneer je een onderhoudsvriendelijk en strak resultaat wil. Ontdek een reeks waterdichte afwerkingen en laat je adviseren over de beste keuze.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief