Oak vintage Hoboken wandbekleding
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Geef jouw interieur een trendy look met houten wandbekleding

In 2020 is houten wandbekleding opnieuw helemaal in en is het niet meer weg te denken in woonkamers, slaapkamers, inkomhallen en kantoren. Je vindt 3 toepassingen terug in wanddecoratie, elk met hun eigen look en feel. Of je nu kiest voor houten tegels, planken of latjes, met Astrata creëer je een modern interieur.

De intrekbare zoldertrap: handig en plaatsbesparend

Intrekbare zoldertrappen bieden een comfortabele en veilige toegang tot je zolderruimte. Bovendien helpen ze je plaats besparen. Verken het aanbod en laat je adviseren over de beste keuze voor jouw project.
 

Interieur hout
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Hout in het interieur: een breed assortiment maatwerkoplossingen

Hout past perfect bij de natuurlijke interieurtrend van het moment. Het voegt warmte en gezelligheid toe, het is het zeer duurzaam materiaal en past bij elke woonstijl. Wil je graag meer sfeer toevoegen aan je interieur? Verken mee de mogelijkheden.

Nieuw bij Hörmann: houten binnendeuren in hoogwaardige kwaliteit

Wie Hörmann zegt, zegt in één adem garagepoorten. De Hörmann-groep is hiervan immers dé toonaangevende aanbieder in Europa. Vandaag breidt het bedrijf zijn expertise uit en vervolledigt zijn aanbod met een nieuw gamma houten binnendeuren. Van tijdloos elegant of strak modern, wit gelakt of beuken, voor elke inrichting en elk budget is er een Hörmann-deurmodel.

Interieurtip: karaktervolle smeedijzeren deuren, nu ook in aluminium!

Een fijn profiel, maar een sterk karakter. Smeedijzeren binnendeuren geven je interieur een unieke look. Geen wonder dat ze tegenwoordig zo populair zijn. Helemaal on trend is de aluminium binnendeur met diezelfde stoere uitstraling van staal. Daarmee profiteer je bijkomend van interessante materiaalvoordelen.  

Stalen binnendeuren met glas

Kies jij voor lekker strak? Dan is een stalen binnendeur met glas of smeedijzeren deur beslist een strak plan voor je interieur. Oerdegelijk en stijlvol. Dit is een glazen deur in een stalen kozijn. De steel look in combinatie met glas geeft je interieur een mooi, strak en hip karakter.

Dubbele deur zwart aluminium
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Mooie binnendeuren: de kroon op je interieur

Je staat er vast niet bewust bij stil maar binnendeuren spelen vanouds een belangrijke rol in ons doen en laten van alledag. Ontdek wat ze te bieden hebben voor jouw interieur.

Binnendeuren: welk type deur en deurtechniek kiezen?

De keuze van je binnendeuren heeft een impact op de manier je woont en beweegt. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten? Ontdek het nu.

Hoe plaats ik ingewerkte plinten?

Ingewerkte aluminium plintprofielen zijn een elegant alternatief voor de klassieke voorzetplinten. Waar moet je op letten als je deze plaatst? Kom het nu te weten.

Ingewerkte plinten: voor een strak en onderhoudsvriendelijk interieur

Goedgekozen plinten maken je interieur helemaal af. Buiten de klassieke opbouwplint bestaan er nog andere alternatieven. Zoals een mooie ingewerkte plint bijvoorbeeld. Ontdek de verschillende alternatieve plinten die opgaan in je interieur.

Een inbouwkast perfect op maat: hoe begin ik eraan?

Meer opbergruimte in je bureau, een kastindeling zoals jij het wil, een ruimte zo efficiënt mogelijke benutten, de perfecte dressing room. Een inbouwkast op maat is staat op het verlanglijstje van velen. Wat zijn de mogelijkheden? Ontdek het hier.

Blum ladekasten
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Van keukenkast met laden tot kidsproof designparel

Kinderen … Oh, how we love them. De lieve kleine monstertjes zien de wereld vanuit kikkerperspectief met een onuitputtelijke nieuwsgierigheid. Ze trekken de lades van je keukenkasten open, op zoek naar de wondere wereld van mes en vork in de bestekbak of een nieuw avontuur. Fantastisch om te zien, maar is dat wel zo veilig?

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief