Master Meubel nodigt u uit op het vernissage-concert op 24 oktober 2018.
Geplaatst in Inrichting > Binnenschrijnwerk.

Master Meubel nodigt u uit op het vernissage-concert op 24 oktober 2018.

Wie houdt van design en muziek, kruist best nu al woensdag 24 oktober aan in de agenda. Die avond opent in onze showroom een tentoonstelling waarin Vitra de verhalen achter haar klassiekers vertelt. Dat combineren we graag met een Spaans gekleurd concert van onze ‘huisvioliste’, Eva Vermeeren.

Opendeurdagen bij Van Calster
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Iedereen kan vloeren!

Aan het bouwen of verbouwen?  Ga je graag zelf aan de slag? Van Calster helpt je met plezier verder met de plaatsing van je nieuwe tegels. Nu, tijdens onze OPENDEURDAGEN, bij aankoop van tegels, GRATIS leveling systeem voor elke doe-het-zelver. 

Walk-In douche: wat gedaan, wanneer het tocht ?

Bij nieuwbouw of een renovatie van de badkamer valt heel vaak de keuze op een een ruime en open inloopdouche. Kermi biedt een uitgebreid assortiment aan dat niets te wensen overlaat. Stijlvol en absoluut trendy, de Walk-In-doucheoplossingen van Kermi geven elke badkamer een nieuwe royale uitstraling. Maar wat te doen als het in de douche tocht ? Kermi heeft hier ook een slimme oplossing voor: de supplementaire installatie van een extra deur naderhand.

Welk materiaal kiezen voor je wastafel, bad en douchebak?

Je bouwt of verbouwt niet elk jaar. De keuze van het materiaal voor je bad, douchebak en wastafel is dan ook belangrijk. Wat is stijlvol, duurzaam en budgetvriendelijk? Ontdek de verschillende materialen en hun eigenschappen!

Je badkamer indelen: dit moet je weten!

Een doordachte indeling van je badkamer heeft zo zijn voordelen. De ochtendroutine verloopt vlotter, je kunt je beter ontspannen en je geniet van een maximaal ruimtegevoel. Dit zijn onze tips!

Knauf Cerapoxy
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

CeraPoxy werkt keramische tegels duurzaam af

Geen professional of bouwheer die het belang van een goede voeg onderschat. Zowel esthetisch als technisch heb je een kwalitatieve afwerking nodig om je tegelwerk duurzaam te maken. Als specialist in afwerking schuift Knauf een handig voegmiddel naar voor: Knauf CeraPoxy. Gemakkelijk in gebruik en geschikt voor vloeren en wanden, zowel binnen als buiten.

Floorhouse opendeur
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

21 oktober: Opendeur bij Floorhouse!

21 oktober is het weer zo ver: Opendeurdag bij FloorHouse

Hoe de vloer van uw dromen eruit moet zien dat weet u het best. Maar of u ook een ondervloer nodig hebt, wat het beste vloerenmateriaal voor een badkamer of keuken is, en hoe u uw vloer in een handomdraai zelf legt, kunnen wij u het best uitleggen. En deze expertise delen wij graag: Onze vakmensen begeleiden u bij het kiezen van uw vloer en het plannen van uw vloerenproject. Met zo'n gedetailleerd technisch advies bent u zeker van het beste resultaat.

 

Dolle Dovy dagen
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De Dolle Dovy Dagen!

Tijdens de Dolle Dovy Dagen worden er heel wat leuke workshops  georganiseerd, interessante kortingen en een wedstrijd met een prijzenpot van € 17.500. Geniet van een wijn- of gindegustatie, krijg gratis kleuradvies, kom koken met de kinderen, proef van vers bereide pasta’s, enz

Nog tot en met 9 december 2018.

Ontdek alle Dolle Dovy evenementen: www.dovykeukens.be/dolle-dovy-dagen

Dovy Boeiende texturen
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Dit zijn ze: de nieuwste keukentrends!

De keuken is vaak het kloppend hart van de woning. En als ze volop mogelijkheden biedt en knap afgewerkt is, ben je er helemaal niet meer weg te slaan. Deze nieuwigheden houden het spannend! Ben jij al mee?

Siemens de keuken van de toekomst
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Dit is ze: de keuken van de toekomst!

The future is now, smart én in de keuken. Dankzij innovatieve toestellen kun je je er uitleven én tijd winnen. Welke snufjes maken jouw keukendromen waar? Krijg een glimp van de keuken van de toekomst.

Santana kurkvloeren
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Kurkvloeren: ecologisch, duurzaam én isolerend!

Denk aan een vloer en je denkt aan tegels, parket of laminaat. Begrijpelijk, maar er zijn alternatieven die zeker aan deze klassiekers kunnen tippen. Met kurkvloer bijvoorbeeld vink je vlot je checklist af. Zijn er ook nadelen? Lees en leer!

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Kurkwanden: warme en natuurlijke wandbekleding

We dromen allemaal van een knusse, gezellige woning waar we ons helemaal thuis voelen. De inrichting en aankleding van je huis spelen daar een grote rol in. We gaan op zoek naar de juiste verlichting, een warme vloer, charmante meubels, maar ook de ideale wandbekleding. Verf of behang schieten ons meteen te binnen, maar heb je ook al eens aan kurk gedacht? Natuurwanden hebben je namelijk heel wat moois te bieden.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief