Bubbelbaden om thuis van het ultieme wellness-gevoel te genieten

Kun je niet naar de wellness? Dan creëer je toch een privéwellness bij je thuis! In een bubbelbad kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Zalig genieten tijdens de donkere en koude dagen. Maak kennis met de ultieme ontspanning op maat: een bad met whirlsysteem.

IMPERMO Megastockverkoop - 1
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Geniet in november van de Megastockverkoop bij Impermo

Het is Megastockverkoop bij Impermo! Geniet nog heel de maand november van mega kortingen op 1 miljoen m2 aan tegels op voorraad. Ontdek ze op www.impermo.be of in één van onze toonzalen.

Natuursteenvloer onderhoud
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Natuursteen.

Hoe onderhoud ik mijn natuursteenvloer?

Je wil je natuursteenvloer liefst zo lang mogelijk in perfecte conditie? Dan is een juist onderhoud erg belangrijk. Reinig, onderhoud en bescherm je natuursteenvloer met de juiste producten en hij behoudt vanzelf zijn natuurlijke glans.

Bling in de badkamer: goudkleurige kranen voor een wow-effect

Een nieuwe badkamer, daar horen ook bijpassende badkamerkranen bij. Onderschat niet welke invloed die hebben op het totaalplaatje. Met goedgekozen kranen creëer je een harmonieuze look die klopt tot in de puntjes. Tegenwoordig gaan we ongegeneerd voor luxueus met (koper)goud.

Houten vloer vernissen
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Hoe vernis je een houten vloer? Check dit stappenplan!

Schuivende stoelpoten, hoge hakken, spelende kinderen … Een houten vloer kan het zwaar te verduren krijgen. Gun hem daarom elke 4 tot 5 jaar een behandeling met vernis. Met die duurzame bescherming laat intensief gebruik geen sporen na op je vloer. Ontdek snel hoe je zelf je vloer vernist.

Keuken schilderen 4
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De meest budgetvriendelijke keuken make-over? Een schilderbeurt!

Je keuken oogt gedateerd, maar je hebt geen budget voor een nieuwe. Wat nu? Door je keuken een verflaagje te geven, ziet die er weer als nieuw uit en ben je jaren gerust. Van een budgetvriendelijke oplossing gesproken. Ontdek snel hoe je aan de slag gaat!

Creëer een ruimtelijk interieur met IDA aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren met glas zorgen voor een scheiding tussen de verschillende ruimtes in je huis of kantoor. Tegelijkertijd laten ze het licht binnen en vergroten ze automatisch het ruimtegevoel. Maak gebruik van een scharnierdeur, een pivotdeur, een schuifdeur of een glazen vast wand, afhankelijk van de transparantie die je in de ruimte wil creëren.

Gespot: slimme opbergoplossingen voor de eigentijdse keuken - 4
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Gespot: slimme opbergoplossingen voor de eigentijdse keuken

Veel opbergruimte creëren in je keuken, zonder bewegingsruimte op te offeren? Daar bestaan slimme opbergoplossingen voor! Ontdek enkele veelbelovende nieuwigheden en benut je keukenruimte optimaal.

Tegeltrends 2020 - 3
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Tegeltrends 2020: exit minimalisme, we gaan voor Zuiders en sfeervol

Wanneer je je interieur wil aanpakken, is het altijd een goed idee om inspiratie op te doen.
Zo leer je meer over je voorkeuren en doe je frisse ideeën op. Kijk zeker uit naar een geslaagde look voor je vloeren en wanden, want die bepalen voor een groot deel je interieur. Ontdek de tegeltrends van het komende seizoen en vind je favoriet. 

Muurtegels schilderen 1
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Je muurtegels schilderen voor een frisse uitstraling? Volg dit handige stappenplan

Wil je de wandtegels in je badkamer, toilet of keuken vernieuwen zonder breekwerken? Dan doet een likje verf wonderen. Schilder zelf je tegels met een handig stappenplan voor een vlekkeloos resultaat.

FACQ stelt badkamertrends voor

Na maanden van thuiswerk, thuisblijven en thuisonderwijs zijn velen zich eens zo bewust geworden van het belang van een rustgevende, warme en ontspannen leefomgeving. De trends voor het komende jaar spelen hier op in met lichte kleuren, geometrische vormen, warme materialen en accessoires die een ‘zen-gevoel’ uitdragen. FACQ zet ze even op een rijtje.

Geniet in oktober bij Facq van condities op badkamermeubels en -accessoires

Het is Promo Oktober bij Facq. Profiteer nog tot het einde van de maand oktober van onweerstaanbare condities op meubels en accessoires voor de badkamer. Afspraak in je dichtstbijzijnde showroom!

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief