ACO introduceert douchegoot uit zwarte inox

ACO Douche verbreedt zijn gamma met een zwarte douchegoot uit inox: Showerline Standaard Solid “Black Edition”. ACO speelt hiermee in op de Scandinavische trend die staat voor strak en stijlvol.

ppg coatings verf
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Dekkend schilderen zonder strepen: zo lukt het!

Schilderklus gepland, maar je vreest voor vlekken en strepen? Geen paniek. Haal kwalitatieve producten in huis en check onze tips. Da’s immers de kortste weg naar een egaal resultaat.         

Santana Warmste week
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Breng de Warmste Week op temperatuur met de Warmste Kopjes

Vind je ze niet prachtig, onze trendy design kurkkopjes? Ze zijn stevig, isoleren uitstekend, voelen aangenaam aan en ogen aanlokkelijk. Het zijn net die eigenschappen die je ook terugvindt in onze natuurlijke vloeren en wanden.

Zo ziet de perfecte badkamer eruit volgens een studie van Kaldewei

De ideeën over een eigen droombadkamer verschillen – de meerderheid wenst echter vooral veranderingen in de ruimtesituatie, in badkameroplossingen en in comfort. Dit toont een actuele, representatieve forsa-enquête aan in opdracht van Kaldewei. Bovenaan het wensenlijstje staat: Drievierde van de respondenten zou graag een douche willen hebben met een vlakke vloer. Bovendien zijn een lichte en vriendelijke sfeer, ruimte voor badkuip en douche, alsmede perfect op elkaar afgestemde badkameroplossingen favoriet; het liefst van hoogwaardig materiaal.

Open en bloot: onze douchegewoonten en -verlangens onder de loep

Hoe haal je het maximum uit je douchesessie? Een recent onderzoek* van sanitairfabrikant Grohe over onze douchevoorkeuren levert interessante learnings op. Indrukwekkend wat er allemaal kan onder de douche!

 

Alles wat je moet weten over solid surface

Al gehoord van solid surface? Dit innovatieve materiaal is buitengewoon duurzaam en bestand

tegen vocht: ideaal voor de badkamer! Een product in solid surface bestaat tot in de kern uit

hetzelfde egale en homogene materiaal. De optimale verhouding tussen hoogwaardige harsen en

natuurlijke mineralen garandeert een uitstekende kwaliteit.

 

Nooit meer natte handdoeken! Alles wat je moet weten over badkamerradiatoren

Om de eerste kou te bestrijden, beantwoorden we al je vragen over handdoekdrogers en badkamerradiatoren.

Kraanwerk. Het geheime wapen voor je badkamer!

Om te bepalen welke kranen het beste in jouw badkamer passen, is het ideale startpunt de stijl van je badkamermeubel.

Start to paint
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Start to paint: download een stappenplan voor je verfklus

Je wil je slaapkamer een ander kleurtje geven, maar je weet niet hoe je dat best aanpakt. Je buitengevel schreeuwt om een nieuwe laag verf, maar je hebt zo je twijfels. Schud de verfstress van je af! Dankzij het heldere stappenplan ga je te werk als een pro.

NSG systeem
Geplaatst in Inrichting > Kachels en Haarden.

De Backer Haarden stapt mee in ‘Tollenberg’, een uniek belevingsconcept

Interior, design en lifestyle zijn de sleutelwoorden van het gloednieuwe concept dat begin september de deuren opent aan de Turnhoutsebaan in Schilde. In huis Tollenberg, een 18de eeuwse notaris- en dokterswoning slaan 8 partners de handen in elkaar. Je kan je er onder andere laten inspireren door de gezellige, stijlvolle interieurs of een hapje eten in restaurant ‘Casello’.

e matrix haard
Geplaatst in Inrichting > Kachels en Haarden.

Primeur: innovatieve e-Matrix van Faber creëert vuur uit water

Een sfeervol brandend houtvuur biedt een beleving. Voor wie geen gas- of houthaard kan of mag plaatsen, biedt Faber nu dé oplossing. De nieuwe e-Matrix creëert vuur … uit water. Als innovatieve haardenspecialist presenteert De Backer Haarden deze haard met gloednieuwe technologie in primeur.

gashaard
Geplaatst in Inrichting > Kachels en Haarden.

Een haard moet je beleven

Je kent het wel, de gloed die achterblijft nadat het hout verbrand is en het licht en de sfeer die dan blijft nazinderen. Het vuurbeeld van een haard draagt bij tot de beleving en daarom worden ook in gashaarden vernieuwende technieken geïntegreerd die resulteren in een ongeëvenaard realistisch vuurbeeld. Als innovatieve haardenspecialist volgt De Backer Haarden deze nieuwe trends en technieken op de voet.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief