Meer dan 6.000 toekomstige verbouwers op pad tijdens de Vlaamse Renovatiedag

De 20ste editie van de Vlaamse Renovatiedag heeft afgelopen zondag meer dan 6.000 toekomstige verbouwers op de been gebracht. Goed voor in totaal bijna 25.000 bezoeken aan 90 inspirerende renovatieprojecten. De enorme belangstelling weerspiegelt dat renoveren in Vlaanderen populair blijft.

Komende zondag is het Renovatiedag: ontdek het verhaal achter 90 renovaties

Op zondagnamiddag 27 mei zwaaien negentig gerealiseerde renovaties in heel Vlaanderen de deuren open voor toekomstige verbouwers. Tijdens de Vlaamse Renovatiedag, een initiatief van Zoekeenarchitect.be en Ik Ga Bouwen & Renoveren, heeft iedereen met verbouwplannen de gelegenheid om de verhalen te vernemen achter de deelnemende renovaties.

Budgetoverschrijding jaagt verbouwers het meeste schrik aan - Vlaamse Renovatiedag

Zondag 27 mei heeft de 20ste editie plaats van de Vlaamse Renovatiedag, een openhuizendag waarbij toekomstige verbouwers 90 gerenoveerde woningen kunnen bezoeken verspreid over heel Vlaanderen. In de aanloop naar deze openhuizendag organiseerde Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) een digitale bevraging onder architecten die actief zijn in de woningbouw, en de bezoekers van de vorige editie.

Vlaamse Renovatiedag 2018 - 90 inspirerende renovaties openen exclusief hun deuren tijdens

Tijdens de Vlaamse renovatiedag op zondag 27 mei kunnen toekomstige verbouwers binnenstappen in 90 gerealiseerde renovaties. De Vlaamse Renovatiedag, een initiatief van Zoekeenarchitect.be en Ik Ga Bouwen & Renoveren, is dé gelegenheid om bijzondere verbouwingen te bezoeken en tegelijk kennis te maken met de architect achter het project.

Vlaamse Renovatiedag : win 1 van de 10 Renovatiegidsen!

Op 27mei 2018 is het weer zo ver. Dan vindt de Vlaamse Renovatiedag plaats.  Indien je bezig bent met renoveren van uw woning, dan is deze gids iets wat niet mag ontbreken in uw boekenkast. En het geluk lacht je toe, want bouwinfo mag 10 van deze gidsen weggeven!

Vlaamse renovatiedag 2018 - Vlaams Brabant - Verbouwing Hof Ter Viven

Het appartementsgebouw situeert zich op de Grote Markt van Tienen. Tussenin het oorspronkelijk café en het aanpalend perceel bevond er zich een open steeg, die ons de kans gaf om een 
verticale traphal te voorzien als nieuwe ontsluiting van de drie appartementen. 

Vlaamse renovatiedag 2018 - Oost-Vlaanderen - Een woning in het pittoreske Mullem

Dit project is een renovatie van een woning in het pittoreske Mullem, deelgemeente van Oudenaarde. Een mooi kasteeldorp in Vlaanderen.

Vlaamse renovatiedag 2018 - Limburg - Van bungalow tot ééngezinswoning

Een renovatie van een Bungalow uit de jaren '60 naar een moderne éégezinswoning. De extra verdieping in houtskeletbouw omvat 3 slaapkamers en een badkamer. 

Vlaamse renovatiedag 2018 - Antwerpen - Een contrast van oud & nieuw

Een bestaande woning met minimaal comfort werd omgevormd tot een hedendaagse woning, aangepast aan de huidige normen. 

Nieuwe editie van De Vlaamse Renovatiedag op zondag 27 mei

Op zondagnamiddag 27 mei 2018 organiseren Zoekeenarchitect.be en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren een nieuwe editie van de Vlaamse Renovatiedag. Deze openhuizendag in Vlaanderen en Brussel helpt toekomstige verbouwers op weg naar een ontwerper voor hun renovatieproject.

Openingsweekend ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ lokt meer dan 7.000 bezoekers

De 46ste editie van de beurs ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ ging afgelopen weekend van start in de Brabanthal in Leuven. En als de bezoekerstrend zich verder zet, belooft het een topeditie te worden. Met in totaal meer dan 7.000 bezoekers van zaterdag 17 tot en met zondag 18 maart, heeft de beurs er alvast een recordopeningsweekend op zitten. Zowel standhouders als organisatoren blikken dan ook tevreden terug en vooruit.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief