Ecobouwers Opendeurdagen van 9 tot 17 november 2019

In de weekends van 9, 10, & 11 en 16 & 17 november 2019 komt België weer massaal op de been voor de Ecobouwers Opendeurdagen. Niet zomaar een openhuizendag, maar hét kijkwoningenevenement dat integraal kiest voor de toekomst. Dankzij de feestdag op 11 november komt er dit jaar zelfs een extra bezoekdag bij!

Bezoek BouwXPO 2019, ontdek hier alle praktische informatie

Van zaterdag 9 tot en met maandag 11 november vindt de 7de editie van BouwXpo 2019 plaats. Tijdens deze grootste bouwbeurs van West-Vlaanderen doe je inspiratie op voor bouwen, verbouwen en interieur. Je vindt er de belangrijkste aanbieders en specialisten uit de branche terug onder één dak: van woningbedrijven, makelaars en interieurbedrijven tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten. Ben je aan het bouwen, renoveren of inrichten, je kunt ervoor op BOUWXPO terecht. Ontdek snel alle praktische informatie.

Kom GRATIS naar bis beurs 2019

Kom GRATIS naar de grootste vlaamse Bouwbeurs BIS van 5 oktober t.e.m. 13 oktober 2019 in Flanders Expo Gent.

Enquête onthult: vooral verbouwers zien bouwshift wel zitten

Anders gaan wonen, met een toekomstgerichte visie op het behoud van onze open ruimte? Da’s niet onoverkomelijk voor de Vlaming. Dat blijkt uit een enquête in aanloop naar de openhuizendag Mijn Thuis Op Maat. Dit evenement bracht afgelopen zondag meer dan 11.000 toekomstige (ver)bouwers op de been.

Bezoek Dewaele Woningbouw op bis

De bouwbeurs bis (5 tot 13 oktober) is ondertussen aan haar 31ste editie toe en verwacht opnieuw minstens 70.000 bezoekers. Ook dit jaar kan je er Dewaele Woningbouw bezoeken. Kom je graag eens langs? Scoor snel je gratis tickets!

Stel op bis zelf je droomdeur samen bij Belisol

Het is weer bis-beurs in Flanders Expo: het ideale moment om je (ver)bouwplannen verder uit te werken. Nieuwsgierig naar de ramen en deuren van Belisol? Bezoek dan van 5 tot en met 13 oktober de Belisol-stand (nr.1649), deel je plannen met een adviseur en ontwerp er je droomdeur. Welkom!

Laat je op bis bij KwadrO in de watten leggen

Van 5 tot en met 13 oktober wordt Flanders Expo weer de trekpleister voor bouwers en verbouwers, want bisbeurs opent er haar deuren. Ben je op zoek naar nieuwe ramen of deuren om jouw droomwoning helemaal af te maken? Kom dan eens langs bij de KwadrO-stand (nr. 1239 in hal 1). Ontdek snel het aanbod.

Installeer zelf je technieken met de hulp van Easykit en geniet van extra BIS-korting

Wil je graag je technieken installeren met de zelfbouwbegeleiding van Easykit? Dan is dit het moment om nog meer te besparen. Van 1 tot en met 31 oktober profiteer je namelijk van een extra BIS-korting! Ontdek snel hoe je hiervan kunt genieten.

Waarom BIS, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, zeker een bezoek waard is

Ben je aan het (ver)bouwen? Dan is bis in Flanders Expo in Gent ‘the place to be’. Van 5 tot 13 oktober vind je er 400 exposanten uit de (ver)bouwsector die je inspireren en professioneel advies geven. Bovendien profiteer je er van talrijke tijdelijke voordelen. Ontdek snel wat dit bouw- en inspiratiesalon allemaal te bieden heeft.

Zelf eenvoudig je plat dak isoleren? Bezoek Zelfbouwdak op BIS!

Jij kunt zelf je plat dak isoleren en waterdicht maken. Je hebt er alleen een zelfbouwpakket van Zelfbouwdak voor nodig. Daarmee bespaar je tot de helft op je dakfactuur. Interesse? Bezoek dan de stand van Zelfbouwdak op BIS!  

Deceuninck Preferred Partners geven hun unieke kijk op ramen tijdens bis 2019

Zeg nooit zomaar ramen tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck. Die zijn namelijk performanter, innovatiever en duurzamer dan ooit. Wie het bouw- & inspiratiesalon bis bezoekt, zal er niet naast kunnen kijken: Preferred Partners De Clerck, Ramaco, Van Hee en Vermeulen slaan er namelijk de handen in elkaar om het gamma van Deceuninck te vertegenwoordigen. Elk met een eigen invalshoek op de producten, vind je er een schat aan vakkennis gebundeld op één stand (stand 1530).

Must-see: verbluffende renovatie van een vissershuis in Knokke

Tijdens de openhuizendag ‘Mijn Thuis Op Maat’ krijg je de kans om unieke projecten te gaan ontdekken. Deze voormalige visserswoning in Knokke bijvoorbeeld, een ontwerp van Meilleure-En-Plus.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief