Zwembaden: ontdek het budgetvriendelijke inbouwzwembad Infiniteau

Gepubliceerd op
budgetvriendelijk inbouwzwembad Infiniteau
budgetvriendelijk inbouwzwembad Infiniteau
butgetvriendelijk inbouwzwembad Infiniteau
butgetvriendelijk inbouwzwembad Infiniteau

Droom je al van je volgende trip naar de zon? Genieten aan de rand van het zwembad met een cocktail in je hand? Dat kan ook bij je thuis! Met het modulair inbouwzwembad Infiniteau geniet je van uren waterpret in je tuin. En dat zonder een grote investering te moeten doen.  

Het modulair zwembad: kies zelf de grootte 

Je droomt al lang van een inbouwzwembad in je tuin, maar je budget laat het niet toe? Dan is een modulair zwembad de oplossing. De opbouw van dit zwembad is een van de redenen waarom een Infiniteau zwembad budgetvriendelijker is dan de meeste inbouwzwembaden. Dit zwembad wordt opgebouwd uit delen van een halve meter. Jij kiest zelf hoe groot je zwembad precies moet zijn. Bekijk inspirerende realisaties en laat je adviseren door een verdeler in jouw buurt.

Snelle opbouw

Je zwembad op 1, 2, 3 in de grond? Zo zou je het kunnen stellen. Eens het betonplateau klaar is, heb je nog maar één dag werk als je het zwembad met twee personen plaatst. De opbouw van het Infiniteau zwembad is heel eenvoudig als je de verschillende stappen volgt. Na het in elkaar zetten van het kader, plaats je de binnenwand en kan het vullen al beginnen. Des te sneller geniet je van uren plonsplezier!

In één keer gevuld

Ook het vullen van dit modulair zwembad verloopt efficiënter dan bij een doorsnee zwembad. Het zwembad is volledig zelfdragend. Daardoor kan je het gewoon vullen zonder dat je gelijktijdig langs buiten moet aandammen. Je hoeft je zwembad dus niet per 20 tot 30 cm hoogte te vullen met water en telkens aarde rondom je zwembad bij te vullen. Het vullen kan gewoon in één keer. Zin om snel te genieten van een vakantiegevoel in je tuin? Neem contact op met een verdeler in je buurt voor advies.

Duurzame structuur 

De structuur van de modulaire Infiniteau zwembaden bestaat uit warm gegalvaniseerd metaal. Dit materiaal werd bewust gekozen opdat deze inbouwzwembaden naast eenvoudig te plaatsen, zelfdragend en budgetvriendelijk ook duurzaam zouden zijn.

Geïsoleerde wanden

Het honinggraatprofiel binnenin de wanden van een Infiniteau inbouwzwembad zorgen voor luchtisolatie. Hierdoor ontsnapt de warmte van je zwembadwater minder snel en moet je dus minder verwarmen.

Beschermd tegen roest

Bang dat de metalen structuur van je zwembad na verloop van tijd gaat roesten? Maak je geen zorgen. Dankzij de nieuwe bekledingslaag van Magnelis herstelt de laag zichzelf op de snijranden. Een groot voordeel, want laat dat net de plaats zijn waar het roesten meestal begint. Daarnaast is deze afwerking milieuvriendelijker omdat er minder zink gebruikt wordt.

Zie jij jezelf al ronddobberen in je eigen Infiniteau zwembad? Contacteer een verdeler in jouw buurt voor meer informatie, advies en een vrijblijvende offerte. Zo geniet je binnenkort van een zalige zomer!