Comfortabele betonoplossingen rond je zwembad

Gepubliceerd op 11 Mei 2021

Een luxueus vakantiegevoel creëren met een mediterraans tintje? Ebema_Stone&Style heeft alles in huis om je zwembadomgeving om te vormen tot een stijlvol lounge decor. Je kiest uit een groot aanbod van tegels, klinkers en tuinmeubilair in hoogwaardig en makkelijk te onderhouden prefabbeton. Van zitbank mét waterelement tot zwevende trappen? Alles is mogelijk.

Ontspannen door water

Water zien en horen: het maakt je gelukkig. Dat is wetenschappelijk bewezen. Dat gelukzalige gevoel groeit alleen maar wanneer je de omgeving van jouw zwembad of vijver hoogwaardig afwerkt met het Ebema_Stone&Style-gamma. De Smooth-tegels in megaformaat bezorgen je bijvoorbeeld niet enkel visuele rust, maar ze voelen ook nog eens ontzettend aangenaam aan handen én voeten. Blootsvoets relaxen in de zon is eens zo prettig.

Infinitypool

Een zwembad dat geen einde lijkt te hebben: je kent het misschien van de Instagramfoto’s van exotische oorden. In je eigen tuin kan je dat effect naadloos reconstrueren. Hoe? Door slim om te springen met niveauverschillen. Bijvoorbeeld met de stijlvolle palissades. Of zwevende trappen die je van je hoger gelegen zwembad naar je poolhouse leiden. En rond het zwembad? Daar zorgen de Smooth zwembadtegels en de streelzachte zwembadranden voor extra comfort.

Harmonie en contrasten

De stijl van je zwembad doortrekken naar je terras? Of zelfs tot op de inrit of die zithoek achteraan in de tuin? Men heeft alles in huis voor een harmonieus totaalconcept. Je terras in dezelfde kleur en afwerking als je zwembadtegels? Of misschien net kiezen voor een trendy contrast? Kies uit een brede waaier van kleuren, formaten en afwerkingsvormen. Een traditionele woning of een strakke, moderne villa: er is een oplossing voor elke stijl.

Inspiratie in overvloed

Op zoek naar ideetjes voor je tuin, terras en zwembad? Op de Outspiration-pagina krijg je met regelmaat inkijk in afgewerkte projecten. Ontdek lange beams in beton met ledverlichting. Fonteinen die met een watervaleffect in het zwembad lopen. Zwevende trappen om niveauverschillen op te vangen. Unieke legpatronen met grillig gevormde betonklinkers. Betonobjecten die tegelijk dienstdoen als zitelement en plantenbak. Wie weet, staat jouw zwembadomgeving er binnenkort ook tussen …

Meer weten? Surf naar de website van Ebema, download de brochures of bezoek de Expo-tuin.