Duurzaam ruimte verbeteren met waterdoorlatende en -passerende tegels

Gepubliceerd op 01 March 2021
Aviena Wave
Aviena Straight

Ebema_Stone&Style beschikt over een opmerkelijk gamma aan knappe waterdoorlatende en waterpasserende tegels voor tuinen, terrassen en andere buitenruimtes. Deze duurzame collectie draagt de toepasselijke naam Eco Solutions. Een kennismaking.

Waterinfiltratie op punt

De duurzame Eco Solutions-betontegels – van kleine klinkers tot megagrote formaten – laten het water vlot infiltreren in de bodem. Met dank aan de brede voegen of een open poreuze betonstructuur. Tegelijk geven ze je tuin, terras en inrit een trendy look. En dat precies in de tint, afwerking en formaten die jij voor ogen hebt.

Harmonieuze totaalconcepten

Een van dé sterktes van Ebema_Stone&Style? Tegels, klinkers, palissades, trappen, tuinmeubilair, zwembadranden … Ze komen allemaal in tal van kleuren en uitvoeringen. Handig om vlot een strak en harmonieus totaalconcept samen te stellen. Ook de Eco Solutions sluiten zo perfect aan bij de andere oplossingen uit het gamma.

Inspiratie in overvloed

Neem nu de Seamstone. Een fraaie steen in twee 2 formaten met kleine voeg. Hij sluit perfect aan op de Eco Solutions en maakt zo een mooie organische overgang mogelijk van gewone klinkers naar waterpasserende tegels. Combineer ze met de waterpasserende Greenstone of Grasslines Small in een speels legpatroon voor een toegankelijke parkeerplek.

De soepele vormen van de waterpasserende Aviena Wave-tegels passen dan weer prettig bij de rechte Aviena Straight-stenen in je persoonlijke terraspuzzel. Met gras of natuurlijke steenslag in de brede voegen maak je het geheel nóg origineler. En duurzamer bovendien.

Meer weten over de producten van Ebema_Stone&Style? Surf naar stone-style.ebema.be, download de brochures of spring eens binnen in een Ebema Expo.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan