Kies afvoerputjes en -goten die passen bij je terras

08/05/2019

Heb je een verharding of terras aan je woning, dan voorzie je best ook afvoer voor water. Hemelwater, water van het schoonmaken of van een waterput, het moet ergens naartoe. Het aanbod afvoerputjes en -goten is de laatste jaren uitgebreid. Die ontsierende klokput in pvc kun je links laten liggen. Ontdek de mogelijkheden.  

Fraai afvoerputje

Voorzie je een waterkraantje aan de achterkant van je woning? Dan is het praktisch als je het water laat wegvloeien in een afvoerput. Tegenwoordig kies je een putje dat perfect past bij je terras. Je kunt het zelfs afstemmen op het design van je afvoergoten. Van traditioneel tot trendy, voor normale tot hoge capaciteit. Er is veel mogelijk. Kies bijvoorbeeld een klokput in RVS, een putje in gietijzer. Of wat dacht je van een discreet model dat naadloos overgaat in je blauwe hardstenen terras? Ontdek de verschillende afvoerputten.

Smaakvolle roosters

Afvoergoten vangen niet alleen hemelwater op, ze vormen ook een mooie overgang tussen verschillende structuren en verhardingen in de hedendaagse tuin. Kies roosters die passen bij je buitenverharding. Er is keuze genoeg. Je kunt gaan voor gegalvaniseerd staal, inox, gietijzer, in antraciet of grijstinten, gepoederlakt, enzovoort. Ontdek alle type roosters om het water op je terras stijlvol af te voeren.

Discrete afvoergoten

Niet zo’n fan van roosters en op zoek naar een onopvallende afvoergoot? Dan kun je kiezen voor een afvoergoot met een fijne sleuf. Discretie verzekerd! En hoewel het contradictorisch lijkt, je kunt hiermee ook accenten leggen. Bijvoorbeeld om een tegelpatroon te doorbreken of een overgang tussen bestratingen te creëren. Ook kun je dit type goot tegen een glaspartij installeren. Zo volgen we de trend van drempelloos wonen en krijg je een naadloze overgang van binnen naar buiten. Ontdek de discrete afvoergoten.  

Op zoek naar de perfecte afvoergoot- of put voor je terras? Laat je inspireren door onze brochure en bezoek een van de verkooppunten in je buurt voor vrijblijvend advies.

 

In samenwerking met ACO

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.