Vind de oplossing voor jouw afwatering of regenwaterbeheer nu nog makkelijker online

Gepubliceerd op 17 Februari 2022

ACO, expert in afwatering en regenwaterbeheer, lanceerde haar spiksplinternieuwe website. De navigatie werd compleet anders aangepakt en is veel gebruiksvriendelijker dan voorheen. Neem een kijkje op www.aco.be.

Volgens jouw behoefte

Het is belangrijk dat jij als bezoeker op een efficiënte manier kunt navigeren en hierbij snel de gewenste informatie terugvindt. De profielen van de sitebezoekers zijn zeer uiteenlopend. Vanuit dit standpunt werd de ACO website verder ontwikkeld en wordt er een onderscheid gemaakt tussen de particuliere (ver)bouwer en de bouwprofessional. Op de homepage kun je meteen kiezen onder welk luik je toepassingen of producten wil opzoeken.

Zo zal een particuliere (ver)bouwer voornamelijk inspiratie willen opdoen om de badkamer te vernieuwen of de tuin aan te leggen, terwijl een bouwprofessional voornamelijk op zoek is naar technische informatie. Een architect zoekt bijvoorbeeld referentieprojecten waar een specifiek product gebruikt werd, een aannemer zal meer boodschap hebben aan de inbouwsuggesties.

Binnen het 30-jarig bestaan van ACO België zijn reeds heel wat mooie projecten de revue gepasseerd. De meest uiteenlopende realisaties kregen een waardige webpagina waar het project in beeld wordt gebracht en toegelicht.

MyACO

Als bouwprofessional kan je een login aanvragen waarbij je toegang krijgt tot een gepersonaliseerde webruimte. Hier vind je bijvoorbeeld opleidingsvideo’s die afgestemd zijn op jouw profiel en sector.

Één website voor alle domeinen

De websites van ACO House & Garden, ACO Douche en ACO Urban Design werden geïntegreerd. Vanaf heden dus één enkel adres: www.aco.be!