Ontdek de nieuwigheden van ACO voor een elegante en discrete afwatering in de tuin

06/04/2021

Complete watermanagementoplossingen bieden niet alleen voor in de tuin, maar ook rondom het huis mogelijkheden. De nieuwigheden Highline, Slimline en Europoint met Voronoï-rooster sluiten mooi aan bij de benadering van elegant en discreet afwateren.

Highline: voor het balkon, daktuin of dakterras

Voor drempelluw woongenot is er nu naast Euroline Discreet Inox BFL ook Highline. Deze nieuwe afvoergoot is perfect voor op het balkon, daktuin of dakterras. De drempel tussen de binnenruimte en het terras kan verlaagd worden. Het gootelement met een designrooster of opzetstuk uit inox zorgt voor de opvang van spatwater en druipwater afkomstig van de raampartijen.

Slimline: esthetisch en kwalitatief

Naast kwaliteit is esthetiek ook één van de belangrijkste elementen bij ACO.  Slimline is een slanke afvoergoot van slechts 6 cm breed en heeft een strak aluminium rooster in zwart of grijs. Deze goot is tevens makkelijk te plaatsen dankzij het plug & play-systeem en kan bovendien aangesloten worden op infiltratievoorzieningen of op de riolering.

Europoint Voronoï: modulaire afvoerput

Deze afvoerput werd vorig jaar gelanceerd en wordt uitgebreid met extra roosters. Zo is er nu een gietijzeren Voronoï-rooster bijgekomen, dat perfect samengaat met de afvoergoot Euroline Voronoï. Ook een maasrooster en microgrip-rooster uit kunststof behoren nu tot de mogelijke afdekkingen voor deze modulaire afvoerput.

Ontdek de afvoergoot die het beste bij jouw woning past en/of vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

In samenwerking met ACO

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.