Ontdek de nieuwigheden in het tuinassortiment

Gepubliceerd op 09 February 2022

Een nieuw jaar met nieuwe producten. Ook in 2022 zijn er enkele nieuwigheden bij ACO House & Garden. Zo wordt de Slimline-range uitgebreid met een Cortenstaal rooster en krijgen de Large afvoergoten er een Voronoï rooster bij. Maak gauw kennis en ontdek ook de volledig nieuwe website van ACO.

Slimline afvoergoot in Cortenstaal

Begin 2021 werd de Slimline afvoergoot gelanceerd. Nu wordt het aanbod uitgebreid met een extra rooster. Naast de reeds bestaande grijze en zwarte aluminium afdekking, maakt een Cortenstaal rooster zijn intrede. Cortenstaal, een materiaal dat meer en meer zijn weg vindt naar het tuinontwerp.

Slimline is een slanke afvoergoot van slechts 6 cm breed. Deze goot is tevens makkelijk te plaatsen dankzij het plug & play-systeem en kan bovendien aangesloten worden op infiltratievoorzieningen of op de riolering. Meer weten? Lees er hier meer over de Slimline afvoergoot.

Gietijzer designrooster Large Voronoï

Het Voronoï-gamma wordt uitgebreid met “Large Voronoï”. Het gietijzeren designrooster met natuurlijke uitstraling is nu ook beschikbaar voor de Large gootelementen. Deze installeer je op plaatsen waar een hogere inloop- en afvoercapaciteit vereist is.  Meer weten? Lees meer over Large Voronoi.

ACO

ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte.

ACO House & Garden biedt veel meer dan enkel de traditionele afvoergoten. Van afvoerputjes onder het waterkraantje tot afwaterende vloermatten. Met oog voor de klimaatverandering is het ook voortrekker in het slim omgaan met regenwater. Niet enkel door het aanbieden van infiltratieblokken en infiltratiekratten, maar ook met oplossingen voor waterdoorlatende verharding zoals grasdallen en grindstabilisatiematten.

Benieuwd naar het gamma afwateringsoplossingen voor de tuin? Download de inspiratiebrochure of ga langs bij een verkooppunt in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan