Ga slim om met regenwater dankzij deze nieuwigheden van ACO Garden

29/05/2020

Het mooie weer lokt ons naar buiten. Ontdek de nieuwkomers in het assortiment van ACO Garden: afvoerput Europoint en infiltratiekrat Infiltra 2.0. Ze helpen je om slim om te gaan met regenwater.

De Europoint afvoerput voor elk type buitenverharding

Vele huizen hebben een waterkraantje aan de achterdeur, het is dan praktisch als er een afvoerput onder zit. De Europoint afvoerput is de verbeterde versie van wat voorheen ‘Gallo’ heette. Europoint is een afvoerput uit polyesterbeton die makkelijk te plaatsen is in elk type buitenverharding. Het grote voordeel is dat deze afvoerput modulair is waardoor de inbouwhoogte geen beperking meer hoeft te zijn. Ontdek alle voordelen.

Infiltratiekrat Infiltra 2.0 voor de klimaatbestendige tuin

ACO houdt de klimaatveranderingen sterk in het oog. Het streven naar een klimaatbestendige tuin wordt alsmaar belangrijker. Daarom komt ACO met een nieuw infiltratiesysteem op de markt. Infiltra 2.0 is een infiltratiekrat die ingebouwd wordt in de grond waarin een grote hoeveelheid regenwater kan worden opgevangen. Het water wordt langzaam weer aan de bodem afgegeven. Infiltra 2.0 is een eenvoudig op te bouwen krattensysteem, vervaardigd uit kunststof met bijhorende geotextiel. De kratten zorgen voor een buffercapaciteit van 205 liter per unit van 60 x 60 cm. Ontdek alle voordelen.

ACO, de specialist in afwatering

ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, riool of oppervlakte. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken.

Het assortiment van ACO Garden

ACO Garden biedt veel meer dan enkel de traditionele afvoergoten. Van afvoerputjes onder het waterkraantje tot afwaterende vloermatten. ACO is met oog voor de klimaatverandering ook voortrekker in het slim omgaan met regenwater. Niet enkel door het aanbieden van infiltratieblokken en infiltratiekratten, maar ook met oplossingen voor waterdoorlatende verharding zoals grasdallen en grindstabilisatiematten.

Graag meer inspiratie? Surf naar www.acogarden.be, neem contact op voor meer info of bezoek een verkooppunt in je buurt.

In samenwerking met ACO

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.