Verhardingen: waarom kiezen voor kleiklinkers?

Gepubliceerd op 30 April 2018
Kleiklinkers

Kleiklinkers zijn een zeer goede keuze als het op verhardingen aankomt. We geven je enkele goede redenen om voor kleiklinkers te kiezen. Doe je voordeel!

1. Eeuwenlange ervaring

Never change a winning team! Al van in het Oude Romeinse Rijk is het nut van goede wegen bekend. Voor de Romeinen waren goede wegen zéér belangrijk, zeker vanuit militair perspectief. Pas vele jaren later, in de middeleeuwen, deed de kleiklinker dan uiteindelijk zijn intrede. Dus is het zeker niet overdreven als we het hier hebben over eeuwenlange ervaring!

2. Kleiklinkers zijn duurzaam

Op héél veel openbare plaatsen vind je kleiklinkers terug. Niet onlogisch als je weet dat een kleiklinker gemiddeld 125 jaar meegaat! Dankzij die lange levensduur mag je spreken van een duurzaam product.
 

Kleiklinkers : 7 Goede redenen om er voor te kiezen!

3. Kleiklinkers zijn 100% natuurlijk

De naam zegt het zelf al: de stenen zijn gemaakt van klei... Er wordt tijdens het productieproces niks kunstmatig aan toegevoegd. Ook worden er grondstoffen gebruikt die vrijkomen bij de bouw en infrastructurele werken waardoor de belasting op de kleigroeves tot een minimum wordt beperkt.

Ontdek nog meer voordelen van kleiklinkers op de website van Vandersanden. Vraag je gratis brochure aan en laat je inspireren.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan