Structusol XL: hogere aluminium latten voor nog meer stabiliteit voor je terras op terrasdragers

16/04/2024

Nieuwe producten maken deel uit van vooruitgang. Daarom komt SOLIDOR dit jaar met een uitbreiding van haar Structusol gamma op de proppen: de Structusol XL. Maak kennis met de troeven van dit nieuwe aluminium draagsysteem. 

Structusol, aluminium draagsystemen

Wil je een terras met tegels plaatsen? Dan kun je hiervoor, naast de regelbare terrasdragers voor tegels, de innovatieve aluminium draagsystemen uit het Structusol gamma gebruiken om zo een stabiele onderstructuur voor je terras te creëren. Aan het bestaande gamma profielen werd nu een nieuwe variant toegevoegd: Structusol XL.

Structusol XL

De aluminium lat Structusol XL heeft een hoogte van 4,5 centimeter zorgt voor meer stabiliteit. Het heeft net als de oorspronkelijke Structusol van 16 mm, een lengte van 2,4 meter. Maar door zijn dikte is hij sterker en kan hij een grotere afstand overbruggen. Hierdoor moet je dus minder terrasdragers gebruiken om de lat mee te ondersteunen. Structusol XL is compatibel met Comfort en Premium terrasdragers. Ontdek het volledige Structusol gamma.

Net zoals de oorspronkelijke Structusol latten, zijn de Structusol XL-latten verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren: aluminium en zwart gelakt aluminium.

Voordelen:

  • verbeterde stabiliteit over het hele terras,
  • kostenbesparend: want je hebt minder dragers nodig,
  • gemaakt met de laagste CO2-uitstoot op de markt,
  • esthetisch: 2 beschikbare stijlvolle kleuren,
  • functioneel: snel en eenvoudig te plaatsen.

Calculator terrasdragers

Wil je weten hoeveel terrasdragers en accessoires je nodig hebt voor jouw terras? Bereken het met de terrasdragercalculator ‘Solidor planner’. 

Wil je graag meer weten over terrasdragers? Ontdek de mogelijkheden in de infobrochures. Heb je nog vragen? Neem hier contact op met SOLIDOR.

In samenwerking met SOLIDOR

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.