Plaats makkelijk je vloer- of wandtegels met deze gebruiksvriendelijke keggen en clips

05/04/2024

Bij het plaatsen van een tegelvloer of wandtegels, komen tegel levellingsystemen goed van pas. Bij de klassieke systemen zijn er echter enkele struikelblokken. Daar komt nu verandering in. Maak kennis met het nieuwe tegel nivelleersysteem CRIX. Hiermee vult SOLIDOR haar assortiment kwaliteitsvolle terrasdragers voor hout en voor tegels aan met een handig systeem voor de plaatsing van binnentegels. Wat zijn de troeven van dit nivelleersysteem? Kom er hier alles over te weten. 

Correct geplaatste tegels

Goed geplaatste tegelvloeren of wandtegels herken je aan een egaal oppervlak, voegen die even breed zijn en elkaar consistent opvolgen en een goede afwerking. Om dit te verwezenlijken kun je een tegel nivelleersysteem gebruiken. Dit systeem bestaat uit een clips en een keg, waarbij je de clips tussen de tegels plaatst, zodat er een voeg kan gemaakt worden. Om de tegels egaal te plaatsen wordt er daarna een keg in de clips geschoven. De plaatsing van de keg in de clips is bij klassieke systemen vaak een bron van frustratie. Daar komt nu verandering in.

Verbeterd tegel levellingsysteem: CRIX

Bij klassieke nivelleersystemen bots je vaak letterlijk op problemen, of eerder: met je keg op de tegenoverliggende tegel. Met vertragingen, ergernissen en zelfs beschadigde tegels tot gevolg. Hier heeft SOLIDOR, bekend als fabrikant in regelbare tegeldragers, een betere oplossing voor.

Het CRIX-assortiment bestaat uit innovatieve, verbeterde keggen met een schuine top en clips in vier verschillende maten (of kleuren). Een klein verschil, dat voor een groot resultaat zorgt! Deze keggen kun je vlot zonder haperingen in de clips plaatsen, waarna je ze met de tegeltang, CRIX plier makkelijk in de clips schuift. Ontdek meer over CRIX.

Kwaliteitsvol materiaal

Niet alleen werd er rekening gehouden met een gebruiksvriendelijkere plaatsing. Ook de kwaliteit van het materiaal is hoog. Zo zijn de keggen gemaakt uit duurzaam materiaal, bedoeld voor langdurig gebruik. De vier verschillende clips zijn er voor voegbreedtes 1 – 1,5 – 2 en 3 mm en geschikt voor tegels met een dikte van 3 tot 13 mm. Deze zijn geoptimaliseerd zodat het clipje makkelijk afbreekt op de plek waar het moet, zonder dat er restanten in de voeg blijven zitten.

Wil je profiteren van een snellere, efficiëntere plaatsing van je tegels? Meer weten over het CRIX-assortiment of graag bestellen? Download de gratis infoflyer en neem hier contact op met SOLIDOR.

In samenwerking met SOLIDOR

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.