Een eenvoudig, modulair, circulair en esthetisch terras aanleggen? Dit is mogelijk met onze regelbare terrasdragers!

Gepubliceerd op 15 Juni 2020

Wil je graag een terras aanleggen? Met de regelbare terrasdragers van Solidor lukt dit in een handomdraai. Hierbij krijg je een ruime keuze uit diverse types. Allen van een uitstekende kwaliteit waardoor je jarenlang kunt rekenen op een perfecte stabiliteit.

Regelbare terrasdragers

Met Solidor regelbare terrasdragers voor houten planken, betontegels, natuursteen en keramische tegels kun je eenvoudig een modulair terras aanleggen, aangepast aan de situatie en omgeving. De terrasdragers kunnen traploos in de hoogte worden versteld van 1 centimeter tot meer dan 1 meter. Ze zijn niet enkel in de hoogte aan te passen maar ook aan de ondergrond. Door de automatische hellingscorrector is elk terras op ieder moment waterpas, hij past zich aan tot maximum 5 procent.

Voordelen terrasdragers

  • 100% circulair

Traditie en innovatie gaan hand in hand met duurzaamheid en ecologie. De terrasdragers worden gemaakt uit recycleerbaar materiaal en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt.

  • Eenvoudige plaatsing

Esthetiek is van groot belang, maar dat is de arbeidskost ook. De regelbare terrasdragers zorgen voor een snelle montage, zodat heel wat werkuren worden uitgespaard voor de bouwheer.

  • Geluidloze betreding

We halen het maximum uit onze ervaring als fabrikant van kunststofproducten en integreren verschillende soorten rubber om contactgeluiden te beperken. Ook zorgen onze verschillende soorten rubber voor extra bevestiging.

  • Handige nivellering

De regelbare terrasdragers passen zich niet alleen aan de hoogte aan, ook aan de ondergrond. Door de hellingscorrector is elk terras op ieder moment waterpas.

  • Snelle terrasafwatering

Terrassen met een lichte helling om het water af te leiden, doorbreken het lijnenspel. Een terras met onze regelbare terrasdragers niet. Het water sijpelt door de voegen en wordt daar weggeleid.

  • Vrije materiaalkeuze

Alle materialen zijn mogelijk door het compatibele design met inwisselbare oppervlaktes. Denk onder andere aan houten planken, tegels, composietplanken en metalen roosters.

Comfortgamma tegeldragers uitgebreid

Sticksol

De Sticksol werd gelanceerd om het onstabiele gevoel van tegeldragers ongedaan te maken. Het vermijdt dat tegels omhoog komen bij wind tot en met 11 beaufort. Dit werd uitvoerig getest in een windtunnel van Voxdale bvba. De bovenplaat zorgt ervoor dat de tegels niet bewegen of klikken en wordt geplaatst tussen de tegeldrager en de tegel. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de tegels niet meer opwaaien bij hevige stormen. Sticksol ondersteunt betontegels, keramische tegels en natuursteen tegels.

CVP+

Ook de CVP+ werd recent gelanceerd. Hiermee is het mogelijk om met één enkel type bovenplaat de balken recht of schuin te plaatsen. Bovendien is het mogelijk om de CVP+ te fixeren langs de zijkant of de onderkant. Dit zorgt ervoor dat een de installatie gemakkelijk en snel kan gebeuren op de meest uiteenlopende ondergronden.

Bereken hoeveel terrasdragers je nodig hebt

Wil je berekenen hoeveel regelbare terrasdragers en accessoires je nodig hebt voor je houten of tegelterras? Bereken dit met de nieuwe calculator die recent ontwikkeld werd.

Wil je graag meer informatie over het gamma tegeldragers? Raadpleeg de website of laat je inspireren door de infobrochure met een overzicht van alle producten of neem contact op.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan