Gespot: duurzame bestratingen voor je tuin, terras of oprit

Op zoek naar tegels of klinkers voor je oprit, terras of tuin? Vandaag de dag heb je heel wat mogelijkheden: replicastenen uit gegoten beton, sierbestrating uit geperst beton, natuursteen en keramische tegels to name a few. Tijd voor een introductie!

Natuursteen: tonnen karakter

Graag een karaktervolle look voor je oprit, tuin of terras? Met natuursteen bekom je gegarandeerd een bijzondere uitstraling. Door zijn vele unieke kleurnuances en structuren is natuursteen een product dat blijft boeien. Geen twee stenen zijn hetzelfde. Bij het Marshalls-verkooppunt in je buurt ontdek je stenen van over de hele wereld. Indische zandsteen, Oosterse hardsteen, basalt uit China en Vietnam, graniet, uniek gefossiliseerde kalksteen en zandsteen met diepe kleuren. Bekijk uiteenlopende soorten en afwerkingen.

Keramische tegels: quasi onderhoudsvrij

Kijk je op tegen het onderhoud? Informeer je dan bij een Marshalls-verkooppunt over de onderhoudsvriendelijke imitaties van natuursteen, hout of beton. Keramische buitentegels zijn vervaardigd uit natuurlijk volkeramisch materiaal. Dankzij hun dikte van twee of zelfs drie centimeter zijn ze ideaal voor zware lasten en intensief gebruik. Ook hier kies je uit een breed gamma. Vraag je gratis brochure aan.

Keramische kassei met urban look

De Cerastone is een keramische kassei met een ‘urban’ look en een formaat van 10 x 10 x 6,5 cm. De kasseistenen imiteren het uitzicht van kasseien uit natuursteen, terwijl ze lichter, maatvaster, slijtvaster en kleurvaster zijn dan echte natuursteen. Ze hebben bovendien een streepje voor op vlak van duurzaamheid, want ze bevatten tot 30 procent gerecycleerd materiaal. Anderzijds tonen ze aan hoe innovatief de firma Marshalls te werk gaat. De eerste lading van deze innovatieve kassei die uit de fabriek rolt, wordt binnenkort geleverd op hun hoofdzetel in Rumst. Een primeur!

Replicastenen: esthetisch en snel geplaatst

Ken je ook de replicastenen? Deze betonklinkers van Marshalls garanderen een oprit waar je weinig onderhoud aan hebt en die er na jaren nog steeds mooi uitziet. Je kiest uit een uitgebreid assortiment van klassieke imitatiekasseien tot moderne metertegels, beschikbaar in verschillende kleuren. Deze replicastenen laten je toe snel en makkelijk een oprit te plaatsen. Het voegmiddel Weatherpoint is een goede partner in crime, want je kunt het in alle weersomstandigheden gebruiken. Zo gaat je project nog sneller vooruit.

Kijk uit naar een specialist

Zin om jouw unieke en persoonlijke omgeving te creëren? Kijk dan uit naar een ervaren specialist. Hij zal je vrijblijvend adviseren. Ook kun je er terecht voor bijhorende producten als plaatsingsaccessoires, producten voor tuinafwerking zoals siergrind, schanskorven, wandbekleding, metalen afboording, klinker- en tegeldeksels, tegeldragers, stapelstenen, brievenbussen en voegzand. En hij tipt je welke onderhoudsproducten je nodig hebt. Succes!

Op zoek naar een duurzame bestrating voor je tuin, terras of oprit? Ontdek diverse mogelijkheden en laat je adviseren door een specialist in je buurt. Tip: vraag je gratis brochure aan en doe volop inspiratie op.

In samenwerking met Marshalls

Meer nieuws van Marshalls

Hoe zelf je oprit aanleggen?

De aanleg van een oprit is een dure zaak. Door dit zelf te doen, bespaar je heel wat geld.

Hoe plaats je een terras in keramische tegels?

Keramische terrastegels zijn heel erg in opmars.

De voordelen van terrastegels in groot formaat

Terrastegels in groot formaat bieden verschillende voordelen: ze zijn strak van uitzicht, doen je

Welke zwembadboorden kies je het best?

Leg je een zwembad of vijver aan in je tuin? Dan wil je natuurlijk dat dit mooi afgewerkt is.

GRATIS Nieuwsbrief