Terras: Keramisch 2 cm dik

Tijd om je na een koude winter weer op te warmen in de zon! En laat je terras daar toevallig de perfecte plaats voor zijn. Naast natuursteen zijn keramische tegels van 2cm dik ideaal voor je droomterras. Van een rustieke houtlook tot keramische natuursteen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

1. Assortiment

Keramische tegels bestaan immers in ontzettend veel maten en kleuren. Zo plaats je nu ook extrabreed keramisch parket op je terras, direct verlijmd of snel en gemakkelijk op tegeldragers.  Of ga voor een extra strak effect door je terrastegel binnen te laten doorlopen.

2. Onderhoudsgemak 

Als je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk terras, kan je met keramische tegels niet fout gaan. Deze tegels zijn vrijwel niet poreus, waardoor vlekken niet in de tegels doordringen en je ze makkelijk kan wegpoetsen. Ook de winter zal hierdoor weinig vat hebben op je terras. Heb je toch groenaanslag ontdekt op je vloer? Met een kleine lenteschoonmaak is dit zo verdwenen!

 

3. Veiligheid

De keramische tegel van 2cm is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Hierbij wordt ook gedacht aan veiligheid. Het oppervlak wordt behandeld met een antisliplaag, zodat de terrastegel ook goed beloopbaar is wanneer hij nat is. Hierdoor kan je de keramische tuintegel ook plaatsen in de buurt van een zwembad of jacuzzi.

4. Makkelijk te plaatsen

Met zijn verschillende plaatsingsmogelijkheden vind je altijd een methode op maat van je behoeften. Keramische tegels zijn ideaal voor zowel droge plaatsing op gras, kiezel of tegeldragers als voor verlijming. Wil je zelf aan de slag? Laat je begeleiden door onze technische experts die je tijdens een demonstratie-workshop op weg helpen naar je droomterras.

 

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Hoe moet je natuursteen onderhouden?

Ook altijd gehoord dat het moeilijk is om natuursteen te reinigen?

Je terras inrichten volgens de laatste trends

Genieten van het zonnetje of gezellig barbecueën met vrienden… De lente en de zomer zijn dé perio

Hoe moet je keramische tegels onderhouden?

Heb je onlangs een nieuwe tegelvloer geïnstalleerd, maar weet je niet goed hoe je ‘m proper maakt

Je badkamer helemaal Pinterest-proof met deze tips!

Surf jij soms urenlang op Pinterest op zoek naar interieurinspiratie voor je badkamer?

GRATIS Nieuwsbrief