Keramische terrastegels? Met een dikte van 2cm kan het!

Gepubliceerd op 07 March 2017

Voel je de eerste lentekriebels al? Zin om je terras eens grondig aan te pakken? Impermo heeft alles in huis om van je terras een echt DROOMTERRAS te maken!

Keramische terrastegels van 2 cm. De oplossing!

Al gehoord van keramische terrastegels van 2 cm dik? Deze tegels zijn ideaal voor je droomterras. Ze zijn niet alleen vorstbestendig, maar daarnaast ook nog super onderhoudsvriendelijk. Een wild tuinfeestje, een heftige barbecue of kinderen die ijsjes en frisdrank morsen? Geen nood! Op een keramische tegel zal je steeds je vlekken makkelijk kunnen wegpoetsen.

Een keramische terrastegel heeft dus alle kenmerken die goede terrastegels moeten hebben. 

Je kan deze tegels natuurlijk ook gebruiken voor je oprit, onder je carport, als paadje naast je woning…. en natuurlijk ook op je dakterras.

Plaatsen op elke ondergrond!

De terrastegels zijn zeer makkelijk zelf te plaatsen. Plaats je de tegel als staptegels in je grasperk of op/tussen kiezels? Of verlijm je ze  toch liever op een stabilisé? Al deze ondergronden zijn mogelijk. 
Voor dakterrassen kan je deze dikke tegels ook op tegeldragers plaatsen. Een zeer eenvoudig systeem omdat de tegels niet verlijmd hoeven te worden. Bovendien gaat het supersnel en moest het ooit nodig zijn, kan je de tegels makkelijk opnemen.

Op tegeldragers werken kan natuurlijk ook op een ‘gewoon’ terras. Je zorgt eerst voor een gelijkgemaakte dekvloer waarop je dan nadien heel vlot je tegeldragers plaatst.

De ruimte tussen de tegels en de grond zorgt er ook voor dat het water steeds weg kan waardoor je nooit vorstschade aan je terras kan hebben.

Wil je spotjes in je terrasvloer inbouwen? Geen probleem ….. je kabels verdwijnen gewoon onder je tegels.

NIEUW: Keramisch parket voor buiten?

De keramische terrastegels bestaan in ontzettend veel maten en kleuren. Door nieuwe technieken kunnen perfecte imitaties gemaakt worden van  natuursteen, blauwe hardsteen, graniet, een betonimitatie of hout Een terras in houtlook, dat tevens makkelijk te onderhouden is en niet verweert, het kan allemaal.

Kortom…. de keramische terrastegel is vast een zeker het overwegen waard!