Zo krijg je een stijlvolle en waterpasserende inrit

Gepubliceerd op

Je inrit mooi verharden en tegelijk wateroverlast rond je woning tegengaan? Ontdek het Eco Solutions-gamma van Ebema_Stone&Style. Een waaier aan waterdoorlatende en waterpasserende tegels en klinkers in diverse tinten en vormen. Duurzaam én stijlvol.

Ook voor grote oppervlakken

Wil je de volledige inrit, inclusief parking verharden? Dan komen bijvoorbeeld de Aviena-tegels of de Greenstones van pas. Dankzij de open voegen oogt het geheel luchtig. Toch is de verharding tegelijk oersterk dankzij het kwalitatieve beton en de slimme plaatsing. De nokken van de Greenstones schuiven bovendien netjes in elkaar voor een bijzonder stabiel resultaat.

De openingen vul je naar wens op met gras of steenslag. Of kies voor de smalle, afgeronde Bowler-klinkers. Die leg je makkelijk – dankzij het rechte ondervlak – in elegante patronen met open voegen ertussen. Comfortabel om over te wandelen én te rijden!

Van creatief tot ongezien

Hou je van creatieve ontwerpen? De Eco Solutions kan je verrassend combineren. Onze betonoplossingen in verschillende kleuren, structuren en formaten passen naadloos samen. Met dank aan de talrijke combinatieconcepten.

De strak ogende Aviena Straight ligt prachtig naast de origineel golvende Aviena Wave en het barcodepatroon van de Aviena Square. En met de Seamstone, de Greenstone en de Grasslines Small tover je de meest unieke patronen tevoorschijn. Ideaal ook om een esthetische overgang te maken van klinkers met grote voegen naar een volledig gesloten verharding zonder de praktische kant uit het oog te verliezen.

Optimale stabiliteit

De Eco Solutions-tegels en -klinkers verdragen vlot het gewicht van je auto en de impact van je parkeermanoeuvres. Ze torsen zelfs probleemloos een mobilhome. De Aviena Edge, Straight en Wave bijvoorbeeld zijn – in combinatie met een degelijke fundering – uitermate geschikt om vlakken waterdoorlatend te verharden én tegelijk een zwaardere belasting te trotseren.

Meer info over betonoplossingen voor je inrit? Ontdek het Eco Solutions-gamma van Ebema Stone&Style of bezoek de Ebema Expo.