Verwen vrienden en familie met gastronomische gastvrijheid in een verrassende buitensetting

Gepubliceerd op

Ben jij een gastronomische gastvrijheidsstrijder? Een wat? Een gastronomische gastvrijheidsstrijder is iemand die dolgraag familie en vrienden ontvangt. Om hen te verwennen met smaakvol eten, stijlvolle drankjes en gezellige babbels. Niet gewoon binnen of op het terras, maar op onverwachte locaties in de buitenruimte. Het gamma van Ebema_Stone&Style helpt je om buitenissig uit de hoek te komen. Maak kennis met vijf tips voor een leuk, buitengewoon samenzijn.

Stijlvolle verwelkoming

Voor een geslaagde avond moeten alle puzzelstukjes samenvallen. En het eerste stukje is … de entree natuurlijk. Zodra je gasten voet zetten op je inrit, verbazen ze zich al over de aanloopstrook naar je voordeur. Een wonderlijk mozaïek van vijf- en zeshoekige tegels die de magie van de avond al aankondigen. De Quilt is hoekig met een hoekje af. Ideaal voor fervente tegelwippers maar vooral een stijlvolle ‘rode’ loper naar de voordeur.

Waterachtig aperitieven

Dat waterachtige slaat trouwens niet op wat er zich ín het glas bevindt, maar op het decor. Jazeker, de stijlvolle Patio-staantafel op je terras is ook heerlijk om aan te klinken. Maar vanavond denken we ‘out of the terrace’. En vlijen we ons neer aan het zwembad of het poolhouse op een comfortabele Beam mét waterelement. Al dan niet met de voeten in het water, nippen we van onze favoriete aperitief. En de aperitiefhapjes? Die staan keurig geëtaleerd op Smooth Bla Bla-zitblokken. Ideale inspiratievormen voor je gesprekken met zicht op het kabbelende water.

Gastronomische hoogstandjes

In het verleden hebben je gasten al vaker genoten van je kookkunsten. Altijd op het terras met grootformaattegels. Vandaag doen ze dat in een paradijs. Je loodst ze via de zwevende trappen over je wandelpad in cirkelpatronen naar je leeseiland. Speciaal voor de gelegenheid omgevormd tot een gastronomische oase met open tent en feestelijke tafel. De bomen staan in bloei met lampions, de wijn vloeit, complimenten zweven, de sfeer is uitgelezen gastronomisch. Jij straalt terwijl je toekijkt, rustig genietend op het zitelement van je Smooth Planter.

Licht aangeschoten

Het wordt stilaan donker. Met z’n allen naar binnen dan maar? Neen hoor. Het licht schiet aan. Geen oogverblindende spot, maar een sfeervolle ledverlichting die de hele tuin stijlvol accentueert. Via de ingebouwde stroken onder de Beams, onder de zwevende trappen én … rond je Cosy Smooth Circle zitbank waar de volgende fase van je gastronomische hoogdag plaatsvindt.

Ronduit gezellig

Koffie en thee, mignardises en pralines, zoetige zaligheden in kleine glaasjes en – natuurlijk – ook een heerlijk degustief sluiten het gastronomisch gedeelte af. De sfeer is uitgelaten, de Cosy Smooth Circle zitbank brengt iedereen dichter bij elkaar. Lekker relaxed onderuitgezakt tegen de rugleuning wordt er gekeuveld en gelachen. De sfeer is opperbest. Zeker wanneer je de marshmallows bovenhaalt die jullie samen roosteren in het centrale gasvuurtje. Waarvan het vlammenspel niet alleen fascineert maar ook de nachtelijke frisheid breekt.

Theatraal afsluiten

En dan moet de grootste verrassing nog komen. Plots barst de muziek los. Gaan de lichten aan en rept iedereen zich naar een ... Is dat écht een …? Kan dat wel? Jazeker! Een theaterklas omzoomt vier Eurodal Residential-vloerplaten. Het dansfeest kan beginnen. Met zitbanken in fluweelzacht beton voor wie even moe is of liever toekijkt. Of wie weet: met een ‘sit in’-filmvoorstelling terwijl de sterren boven je hoofd fonkelen. En dé ster van de avond? Dat ben jij natuurlijk: de gedroomde gastvrouw of gastheer.

Een gastronomische avond die niemand ooit vergeet? Zonder dat je gasten ook maar één voet op je terras hebben gezet? Check! Dubbelcheck!

Wil je ook graag je gasten verwelkomen voor een gezellig avondje in een unieke setting? Ontdek de betonoplossingen van Ebema_Stone&Style in de inspirerende gratis infobrochures. Of ga langs bij een verdeler in je buurt. Instant sfeerscheppers. 

   

standaard