Grootformaatbetontegels in de tuin: ontdek de vele voordelen

Gepubliceerd op 09 December 2022

Knappe betontegels in groot formaat ogen prachtig op een terras, tuinpad, oprit of rond een zwembad. Daar dragen ze bij tot een echt resortgevoel. Maar het gaat bij degelijke, grote betontegels om zoveel meer dan de luxueuze look-and-feel. Je verwacht ook functionaliteit, stevigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Ontdek meer over de troeven van grootformaatbetontegels.

Betontegels in de tuin: van groot tot groots

Op je terras wil je tegels die je met een eenvoudig sopje kan schoonmaken en die geen krassen vertonen bij het verschuiven van stoelen en tafels. Voor je tuinpad verkies je elegante of stoere stapstenen in je favoriete tint. Rond je zwembad of vijver denk je aan grootse fluweelzachte tegels waarop je niet uitglijdt. Op je inrit heb je dan weer nood aan vloerplaten die tegen een stoot kunnen en het gewicht van je wagen makkelijk dragen. Elke verharding heeft zo zijn eigen vereisten.

Comfortabel, luxueus, robuust, praktisch, … Het uitgebreide Ebema_Stone&Style XL-gamma heeft het allemaal. De XL-terrastegels en -vloerplaten in beton hebben stuk voor stuk een lengte groter dan 100 cm. De toepassingen zijn dus eindeloos. De veelzijdige Eurodal Residential-tegels of -vloerplaten zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een stijlvol tuinconcept én een imposante inrit.

Industriële vibes of oase van rust

De Eurodal Residential vloerplaten zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren – Griza, Antracita en Bruna – en twee mooie afwerkingen. De vlakke oppervlaktestructuur doet de tegels zijdezacht ogen. De fijne nerfstructuur geeft een stoer karakter. En wat het formaat betreft, kan je groots denken. Want ze kunnen tot wel 200 op 200 cm groot afgeleverd worden.

Hierdoor passen ze schitterend bij een industriële look met bijvoorbeeld tuinmeubilair in stevige materialen en eenvoudige vormen. Maar ook op je terras en in je tuin. Daar schenken ze die visuele rust en mondaine uitstraling die elke tuin een esthetisch niveau hoger tilt. Zonder franjes, maar met een oerdegelijke kwaliteit die de show steelt. En krasbestendig bovendien.

Overtuigd no-nonsense

De Eurodal Residentials zijn ook bijzonder praktisch. Door hun stevigheid kan je ze perfect gebruiken voor je oprit. Ze zijn bestand tegen rijverkeer en een middelzware belasting. Kortom: je parkeert er zonder problemen je auto op. De vloerplaat is trouwens ook beschikbaar als boomplaat of gootplaat.

De Eurodal Residentials blinken dus uit in multifunctionaliteit. En onderscheiden zich dankzij hun gracieuze eenvoud. Of je ze in het oog laat springen óf harmonieus laat opgaan in een totaalconcept in combinatie met betonnen palissades, klinkers en muurelementen: sowieso vormen ze een meerwaarde voor je binnen- en buitenruimtes.

Meer weten over de Eurodal Residential en/of Smooth uit het XL-gamma? Ontdek het op de Ebema_Stone&Style website of in de gratis brochures. Interesse in een betonoplossing voor je tuin? Vind een verdeler of plaatser in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan