Eurodal Residential: betontegels in grootformaat: ideaal voor je tuin, terras of inrit

Gepubliceerd op

Het luxueuze resortgevoel dat grootformaat betontegels in jouw tuin kunnen oproepen is ongeëvenaard. Of je ze nu inzet als elegante stapstenen of gebruikt als zwembadranden, de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Maar zeg niet te snel: het is een grootformaat. Want de onderlinge diversiteit is zo enorm dat elke betontegel of vloerplaat uit het XL-assortiment uitblinkt in een ander scenario. Elk met hun eigen kenmerken en talenten dus. Maak kennis met de nieuwste aanwinst: de Eurodal Residential vloerplaat! 

No nonsense, robuust én oerdegelijk

Voorheen bekend als de Eurodal Premium+, straalt de Eurodal Residential elegantie en gründlichtkeit uit. Dankzij zijn veelzijdige karakter past hij naadloos in verschillende ontwerpen. Hij is verkrijgbaar in 8 formaten: van 100 x 50 cm tot 200 x 200 cm. Met Griza, Antracito en Bruna heb je de keuze uit drie populaire kleuren. Wil je extra cachet geven aan je vloerplaat, dan kan dat met een antislipafwerking, of met een gelijnde, geborstelde of vlakke oppervlaktestructuur. Naast als vloerplaat is de Eurodal Residential ook verkrijgbaar als boom- en gootplaat.   

Stoere outsider bij de grootformaten

Met zijn ruwe industriële look en krachtige body slaagt de Eurodal Residential erin functionaliteit en esthetiek met elkaar te verzoenen. Hij onderscheidt zich van andere grote formaten door zijn multifunctionaliteit. Als één van de weinige grootformaten is hij bestand tegen middelzware belasting en rijverkeer. Bovendien is de Eurodal Residential ook krasbestendiger dan zijn collega’s. Dit maakt deze vloerplaat bijzonder geschikt voor inritten. Een tip? Combineer de Eurodal Residential met de Ebema_Stone&Style klinkers, muurelementen of palissades voor een uniek totaalconcept.

Gemakkelijk in onderhoud

De Eurodal Residential is rechttoe rechtaan en dat vertaalt zich ook in het onderhoud. Een periodieke schoonmaakbeurt met een groen of bruin sopje volstaat om alle groenaanslag te verwijderen. Klaar is kees! In de loop der jaren zal je een lichte verkleuring zien door gebruik, zonlicht en windrichting, maar dat is typisch voor alle betonproducten. Maar dat is net wat beton zo karakteristiek en authentiek maakt.

Heb je interesse in betontegels in grootformaat of een ander kwaliteitsvol product in prefabeton voor je tuin, inrit, terras of woning? Doe ideeën op in de Ebema_Stone&Style tuinexpo, laat je inspireren door de brochures en ga langs bij een tuinarchitect, verdeler of plaatser in je buurt.