Een paradijselijke zomer aan je zwembad met Smooth-beton

Gepubliceerd op

Vakantie in eigen land? Een weekend de zon plukken in eigen tuin? Of na een lange werkdag nog even een verfrissende plons in het water? Hoe de zomer er ook uitziet, met Ebema_Stone&Style haal je álles uit je vrije momenten. Met dank aan de streelzachte collectie Smooth betonoplossingen die comfort en zomerpret garanderen rond elke waterpartij.

Meer qualitytime

Gelukzalige momenten met het gezin of vrienden aan de waterrand: daar kijkt iedereen naar uit. Met hoogkwalitatieve betonproducten geef je jouw summertime een extra dimensie. De Smooth-tegels in megaformaat bezorgen je niet enkel visuele rust, ze zijn ook bijzonder makkelijk te onderhouden én voelen buitengewoon aangenaam aan. Geen scherpe hoeken of kantjes. Ideaal om met de benen in het water een boek te lezen of languit te soezen.

Je eigen infinity pool

Een luxueus zwembad zonder eind in je eigen tuin? Ga ervoor. Door te spelen met niveauverschillen, creëer je een naadloze overgang in beton tussen je zwembad en je terras of tuin. Het CustomConcrete‑team van EbemaStone&Style maakt de elementen zelfs helemaal op maat als ze nog niet in het bestaande gamma te vinden zijn.

Je eigen oase van rust

Een op en top esthetisch en samenhangend geheel? Natuurlijk. Dankzij een breed gamma aan hoogwaardige betonelementen in tal van kleuren en oppervlaktestructuren, inclusief zitbanken en aperitieftafels, laat je de zwembadomgeving harmonieus passen bij de architectuur van je woning. Of laat je het tuindesign net geraffineerd contrasteren.

Ontdek het volledige gamma!

Meer inspiratie?

Op de Outspiration-pagina inspireren tal van prachtige projecten je. Fraaie beams in beton met ledverlichting. Fonteinen met watervaleffect en prachtige overgang naar het zwembad. Zwevende trappen van het water naar je terras. Inspiratie te over!

Meer weten? Surf naar de website, download de brochures of bezoek de Expotuin in Zutendaal.