De 5 fluweelzachte sterktes van Smooth beton

Gepubliceerd op 23 Juni 2021

Wat de Smooth-collectie van Ebema_Stone&Style zo bijzonder maakt? Elke Smooth-betonoplossing pakt uit met een fluweelzachte afwerking en combineert die met de oersterke voordelen van beton. Dankzij de vele productmogelijkheden leent dit assortiment zich bovendien uitstekend voor een harmonieus totaalconcept van je tuin en terras. Ontdek de 5 sterktes van Smooth. 

1. Veelzijdigheid van beton

De mogelijkheden met beton? Eindeloos. In tegenstelling tot keramiek en natuursteen, leent beton zich voor zoveel meer dan tegels alleen. Denk aan palissades, L-elementen, boordstenen, tuinmeubilair, beams, …

2. Samenspel op maat

Jouw grootformaattegels én alle andere unieke betonoplossingen voor je tuin en terras vervaardigen we stuk voor stuk in eenzelfde fluweelzachte Smooth-afwerking én in dezelfde of een bijpassende kleur. Goed voor een exceptioneel harmonieus gevoel in je buitenruimte.

3. Oogstrelend op elk niveau

Zelfs hoogteverschillen in je tuin vormen geen hindernis voor Smooth. Met de grootse staptegels creëer je stijlvolle en uiterst comfortabele zwevende treden. Laat rechte lijnen hierbij gerust links liggen. Je zwevende trap kronkelt zich Smooth in elke bocht.

4. Blotevoetenvriendelijke zwembadranden

De Smooth-zwembadranden maken moeiteloos de oversteek naar je Smooth-terrastegels. Streelzacht om aan te raken, op te zitten en over te lopen. Opvallend oersterk en buitengewoon verfijnd. Aangenaam afgerond bovendien. Deze samenhang in stijl en materiaal brengt je tot rust.

5. Smooth Objects doen het plaatje kloppen

De look en feel van je terras doortrekken doorheen je volledige buitenruimte? Natuurlijk. In de Smooth Objects-collectie ontdek je ook tafels, zitelementen, beams met indirecte ledverlichting, waterelementen, planters, … Allemaal in heerlijk hoogwaardig en aaibaar zacht beton.

Meer weten over het Smooth-gamma van Ebema_Stone&Style? Surf naar stone-style.ebema.be of download de brochure.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan