Comfortabel genieten op je terras dankzij Smooth-beton

Gepubliceerd op 28 May 2021

Op je terras wil je op en top genieten. Dineren, aperitieven, een boek lezen, relaxen, zonnen, … Daarom zoek je een terrasvloer die weinig onderhoud vergt, comfort biedt en – waarom ook niet? – zacht aanvoelt. Ideaal voor een stijlvolle inrichting die even goed past bij je interieur als de rest van je tuin. Met Ebema_Stone&Style kan het allemaal. Tot en met het fluweelzachte tuinmeubilair.

Zacht en sterk tegelijk

Beton is een natuurlijk materiaal dat lang meegaat. Tegelijk kan het ook zacht zijn. Dat bewijst de Smooth-collectie van Ebema_Stone&Style. Fluweelzachte verhardingen in alle mogelijke uitvoeringen. Van megategels, trappen, palissades en tuinmeubilair tot zwembadranden. Ideaal voor een stijlvol totaalconcept. En bovendien aangenaam om aan te raken, ook met blote voeten! Smooth reinigen is bovendien supersimpel. Even dweilen volstaat.

Van terras naar beleefruimte

De Smooth-collectie heeft alles in huis om een loungy setting uit te bouwen. Zitelementen – al dan niet met ingebouwde waterpartijen of ledverlichting –, strakke tafels, speciale plantenbakken mét waterbuffering: het kan allemaal. In dezelfde of contrasterende tinten. Zo transformeer je jouw terras naar een belevingsvolle plek met het comfort van een binnenruimte.

Tegels van 4 cm dun

Oersterk en toch dun? De Megategels zijn al verkrijgbaar vanaf een dikte van 4 cm. Even sterk als die van 6 centimeter, maar makkelijker te plaatsen en minder zwaar. Ideaal voor moeilijk bereikbare stadstuinen, voor dakterrassen én … handig voor wie al een bordes heeft.

Meer weten over het Smooth-gamma van Ebema_Stone&Style? Surf naar stone-style.ebema.be of download de brochure.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan