Met deze terrasvloeren wordt het buitenleven nog leuker

Gepubliceerd op

Noem het gerust een nieuwe mindset: we willen met z’n allen meer genieten van het buitenleven. Het terras speelt daarbij een sleutelrol. Daarom leggen we de lat hoog, zeker als het over de terrasvloer gaat. Die moet uitstraling hebben, onderhoudsvriendelijk zijn, fijn aanvoelen en lang meegaan. Met de nieuwe terrasplanken in vezelcement van Cedral vink je vlot je wensenlijst af. Ontdek alle troeven en vraag hier je gratis staal aan

Duurzame terrasvloer

Graag een duurzaam terras waar je het hele jaar door van kan genieten, en dat kwaliteit ademt? Informeer je dan zeker over de gloednieuwe terrasplanken van Cedral. Deze planken uit vezelcement zijn slijtvaster dan hout en hard als steen. Vezelcement splijt, splintert of vergaat niet, waardoor je terras jaren mooi blijft. 

Vraag hier je gratis staal aan om kennis te maken met dit materiaal.

Opwaardering van jouw tuin of buitenruimte

Mooi, maar is het ook iets voor jou? Vast wel, want de terrasplanken van Cedral passen bij elk terras. Ze zijn verkrijgbaar in één lengte (315 cm), twee breedtes (17,5 cm en 8,45 cm) en in vier natuurlijke kleurtinten die goed aansluiten bij de tuin: zachtgrijs, diepgrijs, steenrood en zandbeige. Telkens bekom je een geslaagde match met de natuur. En dat blijft zo, want het materiaal is in de massa gekleurd. Wel krijgt het mettertijd een mooi patina, die voor extra charme zorgt. Een echte troef voor je terras!

Antislip-oppervlak met een zachte feel

Een terrasvloer moet niet alleen mooi, maar ook veilig zijn. Zo moeten je kids zich kunnen uitleven zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iemand uitglijdt. Met terrasplanken van Cedral kan je gerust zijn, want ze bieden een enorme grip. Een andere fijne eigenschap is de opmerkelijke touch and feel van het materiaal. Vraag je gratis staal aan en ervaar: Cedral vezelcementplanken voelen warm en zacht aan. Ideaal voor een echt blote-voeten-terras.

Snel geplaatst

Ook wat de plaatsing betreft zijn Cedral Terrace planken een zorgeloze oplossing, want je plaatst ze in een handomdraai. Vastklikken, schroeven en klaar! Lijmen, opschuren of nat zagen is niet nodig. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Op de website van Cedral vind je snel een plaatser in je regio die voor een vakkundige plaatsing kan zorgen.

Onderhoudsvriendelijke terrasvloer

Cedral terrasplanken zijn tot in hun kern gepigmenteerd en verweren op een bijzonder mooie, natuurlijke manier. Daardoor hoeven ze niet gevernist te worden. De vloer is slijtvast, weersbestendig en blijft er prachtig uitzien met slechts een minimum aan onderhoud. Waar je een klassiek houten terras regelmatig moet behandelen om veroudering tegen te gaan, behoudt een Cedral terras zijn uitstraling. Ook hoef je niet te vrezen voor beschadigingen door ongedierte.

Volop genieten van het buitenleven

Eens een frisse neus halen. Verrast worden als het groen ontluikt of de bladeren beginnen te verkleuren. Lekker languit genieten in het zonnetje. Aperitieven en gezellig tafelen onder de overkapping met de haard aan. Het buitenleven is puur genieten, en met een terras in vezelcement geniet je dubbel zo hard.

Cedral: producent van bouwmaterialen in vezelcement

Met Cedral kies je voor bewezen betrouwbaarheid. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise in vezelcement profiteer je van esthetische en duurzame bouwmaterialen. Vezelcement is een natuurlijk materiaal met enorm veel creatieve mogelijkheden. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie zijn er verschillende oplossingen op de markt, zoals de Cedral terrasplanken, gevelstroken en leien. Cedral is een kwaliteitsmerk van Etex, een Belgische industriële groep met bouwmaterialen als corebusiness die wereldwijd meer dan 11.000 werknemers telt in om en bij de 42 landen.

Met een Cedral terrasvloer in vezelcement geniet je jaar in jaar uit van een stijlvol, onderhoudsvriendelijk en veilig terras. Benieuwd? Vraag je gratis staal aan en download je inspiratiebrochure. Voor advies en een vrijblijvende offerte kan je terecht bij een verdeler in je buurt. Terras van je dromen: check!