Een stijlvolle, slipvaste terrasvloer voor rond het zwembad: Carmen vertelt over haar project met Cedral Terrace

Gepubliceerd op

Eén jaar na de realisatie van hun nieuwbouwwoning in Heule (West-Vlaanderen) hakten Carmen en haar man de knoop door. Hun tuin en zwembad zouden een make-over krijgen. Via hun tuinarchitect maakte het koppel kennis met de terrasplanken van Cedral. Die bleken een stijlvolle en slimme keuze voor de terrasvloer rond het zwembad. Mooi meegenomen: dankzij de antislip-afwerking is van het zwembad genieten voortaan veel veiliger.

Getest en goedgekeurd

Hoe duurzaam zijn de terrasplanken van Cedral? Dat wilde Carmen graag vooraf uittesten. Kwestie van zeker te zijn dat haar toekomstige terrasvloer aan haar hoge eisen zou voldoen. “Via de website van Cedral kan je een gratis staal aanvragen”, zo vertelt ze. “Superhandig, want zo konden mijn man en ik alvast de nodige tests doen.” En of het staal werd getest! Carmen goot er zowel olijfolie, ketchup als wijn over uit. Wat bleek? Haar vrees voor vlekken was niet nodig, want de terrasplanken doorstonden deze testen uitzonderlijk goed.

Bestel ook een gratis Cedral Terrace staal

Onderhoudsvriendelijke terrasvloer

Ook nu het terras er ligt, waardeert Carmen het onderhoudsgemak van Cedral Terrace. “Ik heb een drukke job,” zo vertelt ze. “Mijn vrije tijd spendeer ik liever niet aan terrasonderhoud. Met de terrasplanken van Cedral hoeft dat ook niet. Heb je per ongeluk gemorst, dan spoel je de terrasvloer gewoon even af met water. Et voilà, het terras is weer schoon. Schuren is niet nodig.”

Eénzelfde strakke stijl voor woning en terras

Dankzij het gratis staal kon Carmen ook de kleur van haar toekomstige terrasvloer vooraf beoordelen bij haar thuis. “We kozen voor zachtgrijs, een kleur die uitstekend past bij onze moderne woning en het poolhouse. Ook het feit dat de planken eenzelfde breedte en lengte hebben, draagt bij tot een strak geheel. Zie je hoe de sobere tint van ons terras mooi contrasteert met het blauw van het water? En hoe de rechte lijnen voor visuele rust zorgen?”

Ontdek hier de vier Cedral Terrace kleuren en vraag een gratis staal aan.

Terrasplanken met antislip-afwerking

Het laatste wat je wil wanneer je met je natte voeten uit een zwembad komt, is uitglijden. Met Cedral Terrace zit je safe. Deze terrasplanken zijn gemaakt van vezelcement, een hoogwaardig en duurzaam materiaal. Een speciale mechanische behandeling tijdens de productie zorgt voor een veilig antislip-oppervlak van de planken. Een belangrijk voordeel ten opzichte van een houten terrasvloer of gladde tegels, vindt Carmen. “Het loopgevoel is ook heel fijn. Geen overbodige luxe, want bij mooi weer loop ik graag op blote voeten in mijn tuin.”

Een duurzame keuze voor een toekomstproof terras

En het prijskaartje? “Een aantal jaar geleden was Cedral Terrace nog merkbaar duurder dan hout. Dat is door de sterk gestegen houtprijzen niet langer het geval,” weet Carmens tuinarchitect Robin Samyn (SARO). “Prijzen van Ipé en Padoek gingen de hoogte in, maar Cedral is prijsvast. Bovendien wordt dit materiaal gewoon in Europa geproduceerd. Maar eigenlijk is Cedral bovenal een duurzame oplossing die je bewust kiest met het oog op de toekomst.” Vind hier een Cedral Terrace verdeler in je buurt.

Slijtvaster dan hout, een heerlijk loopgevoel, onderhoudsvriendelijk én een antislip-afwerking. Dat moet Cedral Terrace zijn! Benieuwd naar dit duurzame terrasmateriaal? Vraag dan hier jouw gratis staal aan om de kwaliteit al eens te ervaren bij je thuis. Je kiest uit vier tijdloze kleuren.

Lees ook:
Met deze terrasvloeren wordt het buitenleven nog leuker
Nieuw terras aanleggen: kies je vezelcement terrasplanken of houten planken?

   

standaard