Maak je terras klaar voor de lente met deze 3 topproducten

Gepubliceerd op
na
na
voor
voor
Zelfreiniger
Zelfreiniger
Klinkerbeschermer
Klinkerbeschermer

Tijd voor de voorjaarschoonmaak? Dan mag je terras schoonmaken niet aan je routine ontbreken. Weet je niet goed welke producten je hiervoor moet gebruiken? Ontdek de ideale producten voor verschillende types ondergronden.

Maak schoon zonder te schrobben

De winter is een rustige periode, maar dat betekent niet dat je terras niets te verduren heeft gehad. Na de blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan het zeker en vast een schoonmaakbeurt gebruiken. En goed nieuws, daarvoor mag je de schrobborstel gerust voor aan de kant laten staan.

Gebruik je een milieuvriendelijke zelfreiniger met enzymen, dan wordt de ondergrond, welke dan ook, gereinigd zonder te schrobben. Van zwarte aanslag tot verkleuringen, van groene aanslag tot mos, elk soort vuil wordt doeltreffend aangepakt. Houd er wel rekening mee dat de enzymen wat tijd nodig hebben om te werken en het even duurt vooraleer je resultaat ziet, zeker met atmosferische vervuiling. Ontdek de Aquaplan zelfreiniger.

Bescherm je terrasklinkers

Ben je eerder van het principe: liever voorkomen dan genezen? Of wil je de kleuren van je klinkers doe herleven? Dan is de Aquaplan Klinker-beschermer je partner in crime. Dit transparant 3-in-1 product is gemakkelijk aan te brengen en kan gebruikt worden op alle absorberende, poreuze en niet-geglaceerde oppervlaktes.

De klinkerbeschermer is ten eerste waterafstotend waardoor je vorstschade vermijdt en eventuele mos- en algengroei vertraagt. Ook is het stofafstotend, waardoor vuil niet zo makkelijk hecht. De derde troef is de anti-vlekwerking. Zo moet je niet panikeren wanneer je tijdens het barbecueën wat morst, snel wegvegen en de vlek is verdwenen.

Bescherm je delicate vloer

Heb je een delicate vloer die bestaat uit arduin, natuursteen, marmer of een andere minerale ondergrond? Die kun je beschermen met Aquaplan Arduin-beschermer. Dit product maakt de ondergrond namelijk vuil- en vetafstotend. Bovendien behoudt je mooie vloer zijn unieke uitstraling. Een ander voordeel is dat het product dampopen, uv-bestendig, milieuvriendelijk en veilig in gebruik.

Zin om aan de lenteschoonmaak van je terras te beginnen? Lees 3 tips om je tuin klaar te maken voor lente. Ga aan de slag met de geschikte producten, vind ze in verdeelpunt in je buurt.