Where magic happens? Onder je terrasoverkapping!

Het nieuwe campagnebeeld van Renson spreekt tot de verbeelding. Een jongetje leest een verhaal voor aan een groep geboeide luipaarden onder een terrasoverkapping, midden in een betoverende omgeving. Dit imaginair tafereel staat symbool voor de verrassende en magische momenten die je kan beleven onder een terrasoverkapping. Met deze gloednieuwe campagne zal Renson binnenkort te zien zijn in diverse home & deco magazines wereldwijd.

In dit beeld zitten verschillende eerder ongewone elementen vervat. Eerst en vooral trekken de jachtluipaarden de aandacht. Deze indrukwekkende katachtigen stralen elegantie uit en het luipaardmotief zien we ook bij verschillende designermerken terug komen. Trends waar ook Renson graag op inspeelt.

De terrasoverkapping zelf is brons, een kleur die tegenwoordig ook vaak opduikt in de architectuur- en interieurwereld. De lamellen van de overkapping in het campagnebeeld hebben een andere kleur, een standaard combinatiemogelijkheid bij Renson. De unieke Loggia-schuifpanelen konden uiteraard niet ontbreken. Deze panelen geven een extra touch aan de overkapping en zorgen ook voor privacy op het terras.

De originele campagne onderstreept vooral de ongelimiteerde mogelijkheden die een terrasoverkapping van Renson biedt. De enige limiet is jouw verbeelding. Ervaar die magische momenten op je terras. Afspraak in jouw tuin.

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Renson Endura Delta krijgt ‘Passive House’ certificaat

Met het ‘Passive House’ certificaat op zak is de Endura Delta balansventilatie-unit van Renson kl

Hoe een kleine stadstuin een waar paradijs wordt

Tuinaankleding, terrasoverkappingen, designmeubelen voor outdoor, dat is toch vooral iets voor me

Renson Endura Delta: het vraaggestuurde D+ ventilatiesysteem met app-bediening

Met de Endura Delta pakt Renson uit met een balansventilatie-unit die qua vraagsturing een stuk v

Het C+ ventilatiesysteem anno 2018

Goed isoleren en luchtdicht bouwen helpt je energie besparen.

GRATIS Nieuwsbrief