Where magic happens? Onder je terrasoverkapping!

Het nieuwe campagnebeeld van Renson spreekt tot de verbeelding. Een jongetje leest een verhaal voor aan een groep geboeide luipaarden onder een terrasoverkapping, midden in een betoverende omgeving. Dit imaginair tafereel staat symbool voor de verrassende en magische momenten die je kan beleven onder een terrasoverkapping. Met deze gloednieuwe campagne zal Renson binnenkort te zien zijn in diverse home & deco magazines wereldwijd.

In dit beeld zitten verschillende eerder ongewone elementen vervat. Eerst en vooral trekken de jachtluipaarden de aandacht. Deze indrukwekkende katachtigen stralen elegantie uit en het luipaardmotief zien we ook bij verschillende designermerken terug komen. Trends waar ook Renson graag op inspeelt.

De terrasoverkapping zelf is brons, een kleur die tegenwoordig ook vaak opduikt in de architectuur- en interieurwereld. De lamellen van de overkapping in het campagnebeeld hebben een andere kleur, een standaard combinatiemogelijkheid bij Renson. De unieke Loggia-schuifpanelen konden uiteraard niet ontbreken. Deze panelen geven een extra touch aan de overkapping en zorgen ook voor privacy op het terras.

De originele campagne onderstreept vooral de ongelimiteerde mogelijkheden die een terrasoverkapping van Renson biedt. De enige limiet is jouw verbeelding. Ervaar die magische momenten op je terras. Afspraak in jouw tuin.

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Creëer een extra kamer: kleed je buitenruimte aan

De tijd dat binnen- en buitenruimtes twee aparte eenheden zijn, is definitief voorbij.

Batibouw 2018 - Een klare kijk op luchtkwaliteit & slimme ventilatie

Renson Healthbox 3.0, de nieuwste generatie slimme ventilatie - beschikbaar vanaf februari 2018 -

Designregio Kortrijk Award voor Renson Healthbox 3.0

Van 18 tot 22 oktober biedt de ‘week van het ontwerpen 2017’ in Kortrijk opnieuw een podium aan c

GRATIS Nieuwsbrief