Vlot een pakketbrievenbus delen in je appartementsblok of meergezinswoning? Ontdek Nexus Ensemble van eSafe.

Gepubliceerd op

In de tijd van online shoppen is een pakketbrievenbus een handige toevoeging aan je woning. Maar hoe deel je dit gemak met je medebewoners, bijvoorbeeld in een appartementsgebouw? Specialist eSafe heeft een slimme oplossing ontwikkeld die perfect geschikt is voor appartementen en koppelwoningen. Met de Nexus Ensemble hoef je je geen zorgen te maken over het veilig ontvangen van online bestellingen, zelfs niet in een druk woongebouw. Ontdek de voordelen en ga deze innovatie spotten in het inspiratiepark van NOA outdoor living. Maak alvast hier je afspraak

Het gemak van een gedeelde pakketbrievenbus 

De Nexus combineert een apart postvak met voldoende ruimte voor pakketten. Met de Ensemble-uitvoering kan je meerdere Nexus-bussen zij aan zij plaatsen, waarbij elke kolom meerdere postvakken kan hebben. “Zo maken we het gemak van een pakketbrievenbus met een modern design ook toegankelijk voor grotere projecten”, klinkt het bij eSafe. “Voor potentiële kopers en huurders is dat een groot pluspunt.”

Strakke, tijdloze uitstraling

Het gebruik van roestvrij aluminium geeft Nexus zijn moderne uitstraling en zijn duurzame karakter. Dankzij de afwerking met hoogwaardige poederlak blijft je nieuwe pakketbus lang mooi, met minimaal onderhoud. Naast de standaarduitvoering in matzwart (RAL matt 9005 txt) zijn de Nexus Ensemble-bussen ook beschikbaar in matwit (RAL matt 9016) en grijs (RAL 7016 txt). Elke andere RAL-kleur is verkrijgbaar op verzoek. Zo past de Nexus altijd perfect bij de uitstraling van het gebouw, of het nu landelijk of modern is. 

Een tijdloze look en een uitgebreide kleurenkeuze maken de Nexus Ensemble flexibel inzetbaar. Je trekt er dezelfde stijl moeiteloos mee door in een project dat bijvoorbeeld vrijstaande woningen, koppelwoningen en appartementen combineert. Ideaal voor meergezinswoningen, verkavelingen en appartementencomplexen.

Handig codeklavier

Het deurtje met discreet cijferslot bevindt zich achteraan de bus, wat bijdraagt aan de strakke uitstraling van Nexus Ensemble. Bij elke bestelling geef je de koerier de viercijferige code om het deurtje te openen en je pakje veilig te leveren. Naast dit cijferslot op batterijen is de Nexus standaard voorzien van een sleutel, voor het geval de batterijen leeg zijn of als je de code bent vergeten. 

Een persoonlijk tintje

De ruime kleurkeuze is een eerste grote stap om de pakketbrievenbussen te personaliseren. Maar daar stopt eSafe niet. Je voegt eenvoudig een naam- en busgravure toe. Deze zijn beschikbaar in drie verschillende hoogtes en met een maximum van zes kollommen breed. Dit voegt een persoonlijk tintje toe voor jou als bewoner en maakt het gemakkelijk voor de koerier.

Benieuwd naar de nieuwe Nexus Ensemble pakketbrievenbussen? Ontdek ze in NOA outdoor living, een indrukwekkend inspiratiepark in Kruisem. Plan je bezoek hier. Voor specificaties van de pakketbrievenbussen kan je terecht op de website van eSafe

   

standaard