Geniet in je tuin dankzij EasyBlue van Primagaz

Gepubliceerd op
Primagaz EasyBlue
Primagaz EasyBlue

De lente staat voor de deur! Je tuin en terras krijgen een flinke beurt zodat je er optimaal van kan genieten tijdens het mooie weer. Met de EasyBlue PLUS (6kg) en EasyBlue XL (9,5kg) van Primagaz maak je je tuin en terras weer onkruidvrij en steek je nadien eenvoudig de BBQ aan. Lichtgewicht gasflessen, gevuld met 100% biopropaan: superhandig én beter voor het milieu!

Duurzaamheid voorop

De EasyBlue-gasflessen zijn gevuld met 100% biopropaan en verkrijgbaar in 2 formaten: EasyBlue PLUS bevat 6 kg biopropaan en de EasyBlue XL 9,5 kg biopropaan. Biopropaan is een hernieuwbare energie die geproduceerd wordt uit biomassa. Het levert dezelfde prestaties als gewoon propaan, maar stoot tot wel 80% minder CO2 uit dan andere fossiele brandstoffen.

Naast milieuvriendelijk zijn de EasyBlue PLUS en EasyBlue XL ook superhandig in gebruik. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze zo licht zijn als kunststof gasflessen, maar de veiligheidseigenschappen hebben van staal. En dankzij de ergonomische handgreep zijn ze nog makkelijker te tillen. Met EasyBlue ga je dus handig en duurzaam aan de slag in je tuin!

Snel en milieuvriendelijk onkruid bestrijden

Het onkruid in je tuin heeft de afgelopen tijd vrij spel gekregen. Maar aan de slag met pesticiden denk je? Die zijn echter erg slecht voor het milieu en bovendien ook steeds moeilijker in de handel te verkrijgen. Gelukkig bestaan er ook milieuvriendelijkere alternatieven, zoals thermische onkruidbestrijding met (bio)propaangas. Dit is een snelle, effectieve en milieuvriendelijke manier om onkruid te verwijderen. Het enige wat je nodig hebt is een onkruidbrander en een gasfles. De EasyBlue-gasfles van Primagaz sluit je eenvoudig aan op de slang van de onkruidbrander en je kan meteen overal aan de slag. Je tuin, terras, de plantenborders en zelfs je moestuin ontdoe je in enkele seconden van alle onkruid.

BBQ: alleen maar genieten

Nu je tuin en terras weer tiptop in orde zijn, kan je de BBQ aansteken. Ga voor ultiem gebruiksgemak en kies voor een gasbarbecue met EasyBlue-gasfles. De gasfles kan je eenvoudig aansluiten en binnen de 15 minuten ben je aan het grillen. Daarnaast kan je met een gasbarbecue eenvoudig de temperatuur constant houden en verhogen of verlagen. Zo heb je controle over de snelheid waarmee je gerechten klaarmaakt. Snel en lekker dus, want met een gasbarbecue en de EasyBlue heb je de perfecte combinatie om in geen tijd te genieten van de lekkerste grillgerechten. Wil je tijdens de prille lentedagen nog wat langer buiten kunnen genieten op je terras? Dan is een terrasheater op propaangas ideaal om de koude te breken. Met de EasyBlue-gasflessen verwarm je goedkoop, efficiënt, maar bovenal milieuvriendelijk!

Propaangas nodig voor iets anders?

Om aan al jouw behoeften te voldoen, beschikt Primagaz over een uitgebreid assortiment, zodat je altijd een gepaste gasfles vindt. Weet je niet zeker welke gasfles je moet kopen voor jouw toestel? Doorloop dan de flessenconfigurator en ontdek welke gasfles het best geschikt is. Of bekijk het volledige assortiment.

Gasfles gekozen? Een verkooppunt bij jou in de buurt vind je makkelijk via de dealer locator.