veilige schakelaars stopcontacten terras

Gespot: veilige schakelaars en stopcontacten voor je terras

26/05/2021

Licht en elektriciteit op je terras, da’s meer dan handig. Zo geniet je onbezorgd van een gezellige avond op je terras of rond het zwembad. Wat sfeerlicht maakt de avond nog beter. Hou het veilig en kies voor waterdichte schakelaars en stopcontacten. Ontdek de mogelijkheden voor jouw terras en vind je match.

Veiligheid op nummer één  

Stopcontacten op je terras zijn praktisch, maar elektriciteit en water zijn een gevaarlijk duo. Kijk daarom uit naar schakelaars en stopcontacten die bestand zijn tegen water. Met de fraaie Niko Hydro waterdichte schakelaars en stopcontacten vormen regen en opspattend water geen gevaar. Doe het buitenlicht aan zonder dat je daarvoor naar binnen moet, of laad je gsm op zonder die te moeten missen terwijl je buiten barbecuet. Klaar voor gezellige avonden op je terras of in je tuin? Ontdek de Niko Hydro waterdichte schakelaars en stopcontacten.

Een passende kleur voor jouw huis

De tijd dat je alleen maar traditioneel grijze stopcontacten op je terras kon gebruiken, ligt al lang achter ons. Met het Niko Hydro schakelmateriaal ga je evengoed voor stijlvol zwart of wit. Wil je dat je stopcontacten en de schakelaars zo weinig mogelijk opvallen, of vind je het net leuk om een contrast te creëren? Dat kan nu allemaal. Bekijk het design van de Niko Hydro schakelaars en wandcontactdozen en vind een installateur bij jou in de buurt.

Zichtbaar wanneer jij het wil

Niet iedereen is fan van schakelaars en stopcontacten die duidelijk zichtbaar zijn. Hoewel je ze makkelijk tegen de muur plaatst, kan het eleganter. Je kan ze namelijk ook inbouwen. Bouw het mechanisme van de schakelaar en het stopcontact in in je muur en het gaat helemaal op in de omgeving. Bezoek de virtuele showroom en laat je inspireren.

Eén opbouwdoos, vele mogelijkheden

Waarom geen schakelaars en stopcontacten combineren? Zo kan je drie schakelaars of stopcontacten in één doos opbergen. Superhandig wanneer je verschillende toestellen op hetzelfde moment wil gebruiken. De drievoudige opbouwdoos is bovendien volledig waterdicht. 

Muziek, internet en tv op je terras

Buiten relaxen met loungemuziek die door de luidsprekers klinkt, of tijdens een zwoele zomeravond een film kijken op je terras? Niko Hydro maakt het mogelijk. Luidsprekers, een internet- en tv-aansluiting of een USB-lader installeren op het terras is hiermee zo gebeurd. Alle aansluitingen zijn bovendien bestand tegen weer en wind. Zo geniet je op elk moment van entertainment op je terras. Neem contact op met een installateur bij jou in de buurt.

In 1, 2, 3 geïnstalleerd

Alle schakelaars en stopcontacten kan je plaatsen met schroef- of insteekklemmen. Graag een snelle montage? Kies dan voor de insteekklemmen. Ze kosten evenveel als schroefklemmen, maar zullen je heel wat tijd en moeite besparen. Ontdek de voordelen van de insteekklemmen.

Geen muur beschikbaar? Overweeg een Niko Hydro tuinpaal

Ook waar geen muur is, kan je elektrische aansluitingen voorzien op een veilige manier, dankzij de Niko Hydro tuinpaal in roestvrij staal. Niko’s strakke tuinpalen - verkrijgbaar in grijs, zwart of wit - kunnen tot drie Niko Hydro functies bevatten, zoals schakelaars, stopcontacten, data-aansluitingen, USB-laders of een sleutelschakelaar. Ontdek de Niko Hydro tuinpalen.

Wil jij ook meer op je terras genieten, nu het mooie weer in aantocht is? Met aangepaste schakelaars en stopcontacten zorg je voor extra sfeer en comfort, in alle veiligheid. Neem contact op met een installateur in je buurt en/of bekijk de online catalogus.

veilige schakelaars stopcontacten terras veilige schakelaars stopcontacten terras veilige schakelaars stopcontacten terras veilige schakelaars stopcontacten terras veilige schakelaars stopcontacten terras
In samenwerking met Niko

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.