Opening gloednieuwe Ebema_Stone&Style inspiratietuin in Grobbendonk: ontdek grootformaattegels, ecologische oplossingen in en meer.

Gepubliceerd op

Op zondag 1 oktober opent Ebema_Stone&Style, toonaangevend Belgisch producent van hoogwaardige betonmaterialen voor tuin, terras, inrit en woning, zijn nieuwste inspiratietuin in Grobbendonk. In de Expo Eco & XL kun je kennismaken met innovatieve materialen, waaronder het XL-gamma met de grootformaat Smooth-tegels en de Eurodal Residential vloerplaten. Ook vind je er een breed aanbod waterdoorlatende tegels uit het Eco Solutions-gamma, voor een efficiënte infiltratie van hemelwater én een selectie Smooth Objects-zitelementen in prefabbeton. 

Bezoek de ideale inspiratieplek voor je tuin

Heb je interesse in hoogwaardige bestratingsmaterialen en ecologische oplossingen in beton? Dan is de Expo Eco en XL dé ideale inspiratieplek. Ben je tuinarchitect, landschapsontwerper, tuinaannemer of particulier, dan kun je in de inspirerende buitenomgeving met groene accenten, de stijlvolle toepassingen van de nieuwste producten van Ebema_Stone&Style ontdekken.

De expo bevindt zich in Grobbendonk, op Industrieweg 14 in een rustgevend kader op zo’n vijf minuten rijden van afrit 20 (Herentals West, Grobbendonk) van de E313 tussen Antwerpen en Hasselt.

Vier mee de opening op 1 oktober

Op zondag 1 oktober viert Ebema_Stone&Style de opening van de Expo Eco & XL met een publieksopening. Kom tussen 10 en 17 uur langs en bezichtig de inspiratietuin. De vertegenwoordigers staan klaar om je advies te geven bij je tuinproject(en). Ook zijn er hapjes en drankjes voorzien, en is er voor de kinderen is animatie. Ontdek het volledige programma.

Heb je een concreet tuinproject? Dan ontvang je een kortingsbon voor de bestelling van je materialen. Kortom, een leuk dag in het teken van mooie en toekomstgerichte tuinen. Welkom! Hierna is de tuin elke dag vrij toegankelijk.

Blikvangers

XL-gamma in fluweelzacht beton

De Expo Eco & XL biedt een uitgebreid aanbod aan grootformaat Smooth-tegels. Deze tegels tot 2x2 meter zijn ideaal voor wie op zoek is naar een moderne, strakke uitstraling voor een terras, zwevende trap of tuinpad. Zo kun je de verschillende kleuren, formaten en modellen van het Smooth-gamma ontdekken en ervaren hoe ze kunnen worden toegepast in diverse ontwerpen.

Eurodal Residential-vloerplaten

In de Expotuin vind je ook de Eurodal Residential-vloerplaten, die uitblinken in robuustheid en esthetiek. Deze vloerplaten met formaat 2x2 meter zijn geschikt voor alle residentiële projecten. Ze bieden een strakke, industriële uitstraling voor inritten, trappen en terrassen.

Eco Solutions-gamma

Ebema_Stone&Style zet zich in voor duurzame en milieubewuste oplossingen. In de Expo Eco & XL worden de waterpasserende materialen uit het Eco Solutions-gamma gedemonstreerd. Deze innovatieve materialen dragen bij aan het verminderen van wateroverlast en zorgen voor infiltratie, waarbij het regenwater op een natuurlijke wijze ter plekke in de grond kan sijpelen.

Smooth Object-zitelementen

Kwaliteit en stijl staan centraal bij Ebema_Stone&Style, de Smooth Objects-zitelementen vormen hierop geen uitzondering. Ontwikkeld met oog voor detail en duurzaamheid, doorstaan deze zitelementen de tand des tijds en bieden ze een esthetische meerwaarde aan elke buitenruimte.

Ebema_Stone&Style-stalenrekken

Je kunt in de Expotuin ook alle stalenrekken van het gamma ontdekken. Naast het Eco-Solutions en het XL-assortiment vind je er ook een staalkaart van het uitgebreide S&S-totaalgamma.

Boek een afspraak

Wil je liever een afspraak of overlegmoment boeken om je tuinproject te bespreken met een Ebema_Stone&Style-medewerker? Dat kan via de afsprakenplanner.

Meer weten over Ebema_Stone&Style en de Expo Eco en XL? Bezoek de website of neem contact op

   

standaard