Ontdek klassevolle betonoplossingen tijdens de Open Expo Dag van Ebema_Stone&Style

Gepubliceerd op 02 Augustus 2022

Van een strak en industrieel design tot warme mediterrane accenten, iedereen geeft een andere invulling aan zijn 'Tuin van Eden'. Beton is vaak een een gemene deler in de projecten van Ebema_Stone&Style. Benieuwd? Kom de kracht en veelzijdig van beton ontdekken op hun Open Expo Dag op 11 september 2022. Kijk je ogen uit tijdens een rondleiding door de Ebema_Stone&Style Expotuin waar de vertegenwoordigers je begeleiden naar de beste totaaloplossing voor je tuin, terras of inrit. Welkom! 

Beton als hoeksteen van jouw tuin

Beton is steeds vaker een hoogwaardig alternatief voor keramische tegels en natuursteen in de tuin. Vooral de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Betontegels combineren bijvoorbeeld goed met palissades, boordstenen en trap- en wandelementen. De afwerking, kleur en oppervlaktestructuur kunnen volledig op elkaar worden afgestemd. Een groot voordeel voor wie kiest voor uniformiteit en een totaalconcept in de tuin. Ook het onderhoudsgemak en de prijsvriendelijkheid dragen hiertoe bij. 

Maar dit is nog maar het topje van de ijsberg. Tijdens de Open Expo Dag op 11 september 2022 verneem je bij Ebema_Stone&Style hoe beton voor jouw tuin het verschil kan maken.

Concretiseer je dromen

Hoe ziet de kleur van het beton eruit in het daglicht? Welke stijl geeft een betonklinker aan een totaalconcept? Hoe reageert een betonnen grootformaattegel op weer en vocht? Het antwoord op deze vragen krijg je tijdens een begeleide rondleiding door onze Ebema_Stone&Style Expotuin. De vertegenwoordigers staan je met raad en daad bij en lichten je ook in over de laatste trends.

Krijgen je losse ideeën doorheen de dag langzaam vorm? Bespreek dan samen met hen de volgende stappen bij een lekker drankje in onze Ebema Concrete Lounge Zomerbar.

Waarom is de Open Expo Dag een bezoekje waard?

Vrij toegankelijk

Open house! Gratis inkom zonder registratie.

Krijg advies

Persoonlijk advies door de Ebema_Stone&Style vertegenwoordigers.

Krijg documentatie

Ontvan een goodiebag met brochures, gadgets en meer.

Fun en gezelligheid verzekerd

Er is randanimatie voor kinderen voorzien. Je ontvangt een gratis drankje in desfeervolle Ebema zomerbar.

Profiteer van voordelen

Ontvang een kortingsbon die geldt voor je tuinproject.

Het swingt

Geniet van goede muziek dankzij de playlist in de Zomerbar.

De Open Expo Dag praktisch

Wanneer: zondag 11 september van 10u tot 17u
Waar: Ebema_Stone&Style Expo - Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal