Twinson-terrasplanken: een houtlook naar keuze voor je terras, zonder intensief onderhoud

05/05/2023

Fan van een houten terrasvloer, maar minder van het onderhoud? De Twinson-terrasplanken van Deceuninck zijn gemaakt uit hout én kunststof. Zo geniet je van de natuurlijke charme van hout, maar ook van het onderhoudsgemak en de slijtvastheid van pvc. Ontdek alle voordelen en vind je match tussen diverse natuurlijke kleuren.

Onderhoudsvriendelijke terrasplanken met natuurlijke uitstraling

Een houten terras oogt warm en karaktervol, maar je moet het geregeld behandelen met beits, verf, lak, of olie om het mooi te houden. Dat vraagt tijd, bovendien moet je de juiste producten in huis halen. Je geniet liever van je terras, dan het steeds te moeten onderhouden? Ontdek dan de Twinson-terrasplanken van Deceuninck. Die bevatten houtvezels voor een natuurlijk look, maar hebben haast geen onderhoud nodig. De vormvaste composietplanken zijn ook nog eens slijtvast, zodat je jaren plezier hebt van je terras.

Milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout

Wist je dat Twinson-terrasplanken een milieuvriendelijk alternatief zijn voor tropisch hardhout? De houtvezels die men voor deze planken gebruikt, komen uit duurzaam beheerde bossen en dragen het PEFC-label. Bovendien is Twinson 100 % recycleerbaar. Een verantwoorde keuze dus.
Lees meer over de milieuvriendelijke eigenschappen van Twinson

Comfortabele en veilige terrasvloer

En hoe zit het met de veiligheid? Bij een terras in tropisch hardhout kan het gebeuren dat je op een splinter stapt, of uitglijdt. Niet bij een Twinson-terras, want deze terrasplanken zijn gegarandeerd splintervrij en slipvast. Zo genieten jij en je kinderen zorgeloos van het buitenleven, ook op blote voeten! Dankzij de antislipeigenschappen zal je niet uitglijden, zelfs niet als de planken nat zijn. Een belangrijke troef voor een terras aan een vijver of zwembad. Ontdek alle voordelen in dit filmpje.

Ontdek de Twinson-terrassen

Ga je voor een terras in Twinson, dan kies je uit twee soorten terrasplanken: Character Massive-planken en Majestic Massive Pro-planken. We overlopen de eigenschappen samen met jou. Een leuke feature is dat je beide kanten van de plank als zichtbare zijde kan gebruiken. Voor elk type plank zijn er ook nog eens diverse afwerkingen mogelijk. Zo vind je vlot een look die bij je tuin en stijl past.

1. Character Massive-planken met houtnerfafwerking

De Character Massive-planken lijken wel massief hout dankzij hun geschuurde finish en natuurlijke verkleuring. Enkele maanden na plaatsing zie je de uiteindelijke tint van de planken, want dan zijn de houtvezels verkleurd door de zon en de regen. Je zal zien, dat levert een karaktervolle uitstraling op. Een Character Massive-plank is aan de ene kant vlak geborsteld en aan de andere kant fijn gegroefd. Jij beslist welke kant de zichtzijde wordt. Verder kies je uit zes kleurafwerkingen: van walnootbeige tot zoethoutzwart. Ontdek je favoriet en vraag je gratis staal aan.

2. Majestic Massive Pro-planken met geschuurde finish

Moet jouw nieuwe terras bovenal onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn? Majestic Massive Pro-terrasplanken hebben een mantel uit kunststof die hun oppervlak extreem bestand maakt tegen krassen en vlekken. Zo ben je zeker van een eenvoudig onderhoud en een lange levensduur. Aan de ene kant heeft de plank een oppervlak met authentieke houtnerven, de andere kant heeft de look van fijn gegroefd hout. Welke natuurlijke houttint kies jij: antique oak, smoked oak, country oak of mountain oak? Bekijk de kleuren en vraag je gratis staal aan.

Benieuwd naar meer inspiratie voor je nieuwe terras? Download hier je gratis terrasbrochure, of kijk eens op www.twinson.com/nl-be. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of vind een dealer in je buurt.  

In samenwerking met Deceuninck NV

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.