Ontdek de nieuwe massieve terrasplank in Twinson®

Op Batibouw stelde Deceuninck zijn hoogkwalitatieve, massieve terrasplank in Twinson® voor. Deze nieuwe omkeerbare plank van 14 cm breed in pvc-houtcomposiet werd specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik. 

Op zoek naar een tuinterras dat oogt als een houten terras, maar veel duurzamer, onderhoudsvriendelijker, slipvrijer en eenvoudiger te installeren is? Dan was je bij het Twinson®-gamma van Deceuninck – een serie tuin- en geveloplossingen vervaardigd uit een 100% recycleerbare en PEFC-gecertificeerde grondstof die de natuurlijke ‘look & feel’ van hout combineren met de voordelen van pvc – al langer aan het juiste adres.

Nu ben je dat meer dan ooit. Want de massieve terrasplank in Twinson® die Deceuninck onlangs op Batibouw voorstelde, werd specifiek ontwikkeld voor intensief gebruikte terrassen, zowel frequent gebruikte tuinterrassen als druk belopen terrassen op commerciële of openbare locaties. De plank is bijzonder onderhoudsarm en rot- en splintervrij. Schimmelvorming is uitgesloten. Verder is de massieve terrasplank bijzonder slipresistent: ze wordt niet glad, ook niet bij regenweer. Gezien haar massieve samenstelling zet de terrasplank bovendien aanzienlijk minder uit, waardoor de opening tussen de planken minimaal is.

De massieve terrasplank van Deceuninck voldoet aan alle visuele en comforteisen van de hedendaagse architectuur: zij koppelt een warme en natuurlijke uitstraling aan een bijzonder aangename tactiliteit. De massieve terrasplank van Deceuninck is omkeerbaar en biedt zo de keuze uit twee esthetische afwerkingen: een fijne structuur van groeven aan de ene zijde of een vlak geborsteld uiterlijk aan de andere zijde. Daarnaast is er keuze uit 6 verschillende kleuren - van walnootbeige tot zoethoutzwart - die gezien de unieke samenstelling van de grondstof na verloop van tijd hun finale natuurlijke patina verkrijgen.

 

In samenwerking met Deceuninck NV

Meer nieuws van Deceuninck NV

Nieuwe terrasplank Majestic van Deceuninck

De nieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank werd speciaal ontwikkeld om aan de allerhoogste eisen o

Online inspiratiemodule voor pvc bouwmaterialen

Met het Inspiratieboek toont Deceuninck heel overtuigend aan dat pvc inmiddels is uitgegroeid tot

Geef inbrekers geen enkele kans - Deceuninck Zendow#neo Premium

Vrijdag 27 oktober wordt in België en in Nederland uitgeroepen tot de ‘1 dag niet’-dag.

Decalu & Tunal - Aluminium Schrijnwerk en Ventilatie van Deceuninck!

Decalu en Tunal zijn de 2 nieuwe producten van Deceuninck.

GRATIS Nieuwsbrief