Nog voor de zomer een duurzaam terras laten aanleggen? Het kan met Twinson Click.

10/05/2022

Genoeg plaats aan je woning om een eigen terras te laten aanleggen, maar is het er nog niet van gekomen? Als je nu in actie komt, kan je deze zomer al van je nieuwe terras genieten. Met het handige Twinson Click-systeem van Deceuninck is je terras in geen tijd geplaatst. Bovendien ben je zeker dat het jaren mooi blijft. Ontdek hoe het werkt en vraag je gratis infobrochure aan.

Twinson, een duurzaam materiaal voor je terras

Voor je je terras kan laten plaatsen, moet je natuurlijk weten welk materiaal je wil. Hout heeft bakken charme, maar verslijt op den duur. Bovendien heeft het veel onderhoud nodig. Maar wat dacht je van Twinson, een mix van hout en kunststof? Daarmee geniet je van de natuurlijke look en het warm gevoel van hout, maar ook van de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc. De houtcomposieten terrasplanken van Deceuninck komen in diverse vormen en designs. Zo trek je de stijl van je interieur knap door naar je terras. Maak kennis met Twinson.

Een snelle plaatsing dankzij Twinson Click  

Kan je niet wachten om je loungezetels boven te halen? Met een Twinson-terras ben je zeker van een snelle plaatsing. Dankzij het schroefloze Twinson Click-systeem is je terras tot 2,5 keer sneller geplaatst dan een traditioneel houten terras met schroeven. Dit systeem kan probleemloos elke terrasvorm aan, bovendien kan je installateur er makkelijk mee aan de slag. Lees meer over het Twinson Click-terrassysteem in deze infobrochure.

De opbouw van een Twinson terras

De opbouw van een Twinson-terras is verrassend eenvoudig. Aan de basis staat een driehoekige grondplaat waarop het duurzame aluminium frame klikt. Door in hoogte verstelbare terrasverhogers en extensies toe te voegen, worden hoogteverschillen en ongelijke ondergronden eenvoudig gecorrigeerd. Op deze onderbouw komt het stevige aluminium kaderwerk en de afwerking met Twinson-planken. Simpel en snel!

De plaatsing van een Twinson Click-terras

Hoe verloopt de plaatsing van je Twinson-terras? Eerst plaatst de installateur een stabiele onderstructuur van aluminium dragers. Daarop bevestigt hij op maat gezaagde planken met de verdoken bevestigingsclips. Bij een ongelijke ondergrond gebruikt hij terrasverhogers die op maat verstelbaar zijn. Dankzij het ingenieuze en gepatenteerde kliksysteem monteert hij vlot de diverse onderdelen, zonder dat er zelfs maar één schroef voor nodig is. Bekijk hier hoe een Twinson-terras geplaatst wordt.

Minder belastend dan hout

Dankzij het Twinson Click-systeem kan je Twinson-terras dus eenvoudig geplaatst worden. De terrasstructuur oefent bovendien minder druk uit op de ondergrond dan de klassieke opbouw met schroeven. Wist je dat het Twinson Click-systeem in combinatie met de Twinson-terrasplanken ook geschikt is voor dakterrassen? Het heeft een B roof (t1)-attest voor gebruik op daken als vluchtweg en is dus volledig brandveilig. Vraag een installateur naar de mogelijkheden voor jouw terras.

Ontdek de passende look voor jouw project

Zin om je terrasproject op te starten? Een strak plan! Eerst beslis je welke Twinson-terrasplank bij je project past. De Twinson-terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Character Massive- en de Majestic Massive Pro-planken. Vervolgens kies je uit diverse natuurlijke kleuren.

Benieuwd naar inspiratie voor je nieuwe terras? Keur hier uiteenlopende projecten met Twinson-terrasplanken en download je gratis terrasbrochure. Je favoriete look gevonden en wil je je Twinson-terras laten plaatsen? Neem dan contact op met een gecertificeerde installateur in je buurt voor een offerte op maat.

In samenwerking met Deceuninck NV

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.