Gespot: onderhoudsvriendelijk terras met natuurlijke look

Gepubliceerd op 01 April 2019

De tijd vliegt, binnenkort is het weer lente. Verspil je liever geen tijd aan het onderhoud van je terras? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijk materiaal. En ja, die charmante look van hout kan nog steeds!

Meer vrije tijd

Plannen om een terras aan te leggen? Ga dan voor een zorgeloze oplossing. De Majestic-planken van Deceuninck zijn vlekbestendig en makkelijk te onderhouden. Hun geheim: ze hebben een massieve Twinson-kern uit hout en pvc, met daarrond een pvc-mantel. Af en toe eens vegen volstaat, en een keer per jaar haal je de hogedrukreiniger boven. Moeilijker wordt het niet! Ontdek inspirerende realisaties. Benieuwd naar een prijs op maat? Vraag je gratis prijsofferte aan of bezoek een verdeler in je buurt.

Geen schilderwerk

Dit zal je vast ook fijn vinden: deze weer- en vuilbestendige terrasplanken hoef je niet te schilderen. Deceuninck heeft drie terrasplanken uit Twinson in het gamma: de Caractère, de Majestic en de Essentielle. Telkens combineer je de voordelen van pvc met de look van hout. Deze terrasplanken zijn haast niet van echt hout te onderscheiden. Ontdek alle troeven.

Omkeerbare planken

De Majestic-planken komen met twee verschillende structuren. Aan de ene kant heeft deze plank de structuur van fijn gegroefd hout. Draai de plank om en je ziet natuurlijke houtnerven. Jij kiest welke kant bovenaan komt, voor een look in lijn met die van je huis en tuin. Qua kleur ga je voor steengrijs, klei, asgrijze eik of iriserende eik. Inbegrepen bij je keuze voor eik: een karaktervolle vlamtekening. Benieuwd? Vraag hier je gratis staal aan.

Alternatief met natuurlijke verkleuring

Ook de Caractère-terrasplanken uit Twinson hebben een dubbelzijdig design: aan de ene kant is de plank fijn gegroefd, aan de andere kant vlak geborsteld. Hier kies je uit zes verschillende natuurkleuren, van hazelnootbruin tot zoethoutzwart. De Caractère-terrasplanken verkleuren met de tijd door blootstelling aan zon en regen, wat zorgt voor extra karakter. Ontdek het volledige aanbod Twinson terrasplanken en vraag je gratis offerte aan.

Safety first

Hoe zit het met de veiligheid? Op een onderhoudsvriendelijk terras met Twinson-terrasplanken kun je zorgeloos genieten. Zo kun je er met je blote voeten op, zonder je te bezeren aan een splinter. Ook uitglijden zit er niet in, want de planken zijn slipvast. Zelfs bij nat weer, al blijf je dan misschien liever binnen.

Milieuvriendelijke keuze

Twinson is duurzaam en 100 procent recycleerbaar. Het wordt gemaakt op basis van PEFC-hout dat afkomstig is van bossen die regelmatig worden herplant en snel groeien. Het PEFC-certificaat garandeert dat het afgewerkte product uitsluitend hout bevat uit een gecertificeerd bos. Twinson is dan ook een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout, dat gekapt wordt in bedreigde regenwouden. Leer meer over dit milieuvriendelijke materiaal en vraag je gratis terrasbrochure aan.
Een onderhoudsvriendelijk terras met natuurlijke look, iets voor jou? Vraag je gratis offerte aan of neem contact op met een verdeler in je buurt voor advies op maat.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan