Een duurzaam plankenterras in enkele klikken geplaatst

Gepubliceerd op 06 July 2020

Droom je van een mooi plankenterras dat lang zijn uitstraling behoudt? Eentje die snel en gemakkelijk geplaatst is zodat je er meteen van kunt genieten? Gevonden! Ontdek alles over een duurzaam terras met Twinson composietplanken en het innovatieve  Twinson Click systeem. Zet de cocktails en hapjes maar al klaar.

Terras met composietplanken

Hou je van de look van een houten terras maar niet van het bijhorende onderhoud? Dan is een terras met Twinson planken een perfect alternatief. Deze planken zijn gemaakt uit een combinatie van hout en pvc, een zeer onderhoudsvriendelijk composietmateriaal. Ze zijn slipvast, splinter- en rotvrij, duurzaam en recyclebaar. Bovendien kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen en heel wat kleuren. Maar dit is lang niet alles. Ook wat de plaatsing betreft is dit terras een topper. Vind een gecertificeerd plaatser in de buurt

Geplaatst zonder schroeven

Een Twinson terras met composietplanken is moduleerbaar en geschikt voor elke vorm of hoek. De planken worden gemakkelijk en snel geplaatst op een duurzame aluminium onderstructuur, zonder dat er ook maar een schroef aan te pas komt. Klik en klaar! Hierdoor wordt je terras 2,5 sneller geplaatst dan een traditioneel terras met geschroefde houten planken. Een win-winsituatie.

In enkele stappen een mooi terras

Hoe wordt zo’n terras met Twinson Click nu precies geplaatst? Simpel. De terrasstructuur wordt opgebouwd met een innovatief kliksysteem dat bestaat uit driehoekige grondplaatjes, aluminiumprofielen, bijhorende extensies en eventueel ook terrasdragers. Zo kan alles zorgeloos en verrassend snel gemonteerd worden. Bekijk de demonstratievideo en krijg een beter idee van de plaatsingsmogelijkheden.

Voel je de klik en wil je een duurzaam terras met composietplanken en handig kliksysteem laten plaatsen? Laat je inspireren door de infobrochure of neem contact op met een dealer in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan