Stijl, design en duurzaamheid in en rondom de woning

We investeren veel geld in onze woning. We kiezen de duurste materialen, stijvol en zeer duurzaam in de tijd.  En dan zie je plots dat onze mooie tegels en vloeren, zowel binnen als buiten, ontsierd worden met een broos klokputje in PVC. Kijk maar eens onder het buitenkraantje aan de gevel of in de betegelde garage.

EKO Home biedt dé oplossing. Deze nieuwe inox klokput staat voor stijl, design en duurzaamheid in en rondom de woning. Roestvrij staal is een hard materiaal en waarborgt een glad oppervlak waaraan vuil zich minder snel vasthecht.  De fijne inloopsleuven dekken de behuizing discreet af, een efficiënte afwatering is gegarandeerd.  En wil je een grotere inloopcapaciteit, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken, dan is het deksel snel afneembaar.

Voor in de veranda, in de garage en in de buitentoepassing, zoals het terras, is er de EKO Home met een eerder matte afwerking. De oppervlakte is geglasparelstraald, wat maakt dat ze sterk krasbestendig zijn.

Voor veeleer specifiek gebruik binnen, de sanitaire ruimte, biedt ACO de EKO Home Diamant aan. De elektrolytisch gepolijste afwerking geeft ons een klassevol, glanzend oppervlak. Steeds fluweel-zacht blootvoets te belopen! 

In samenwerking met ACO Garden

Meer nieuws van ACO Garden

Erger je je ook zo vaak aan je deurmat?

Je kent het wel, die buitenmat zwerft voor de deur van plek naar plek en brengt hierdoor bladeren

Waarmee hou je best rekening bij de afwatering van een zwembad? Lees hieronder 5 tips!

De eerste zonnestralen zijn te voelen en onze dromen over zwembaden ontwaken uit hun winterslaap.

Mooie tuin? Check! Maar denk ook aan waterinfiltratie!

Een traditioneel gazon, grote terrastegels of een betonnen buitenvloer,… Iedereen wil graag een m

GRATIS Nieuwsbrief