Stijl, design en duurzaamheid in en rondom de woning

Gepubliceerd op 25 Juni 2015

We investeren veel geld in onze woning. We kiezen de duurste materialen, stijvol en zeer duurzaam in de tijd.  En dan zie je plots dat onze mooie tegels en vloeren, zowel binnen als buiten, ontsierd worden met een broos klokputje in PVC. Kijk maar eens onder het buitenkraantje aan de gevel of in de betegelde garage.

EKO Home biedt dé oplossing. Deze nieuwe inox klokput staat voor stijl, design en duurzaamheid in en rondom de woning. Roestvrij staal is een hard materiaal en waarborgt een glad oppervlak waaraan vuil zich minder snel vasthecht.  De fijne inloopsleuven dekken de behuizing discreet af, een efficiënte afwatering is gegarandeerd.  En wil je een grotere inloopcapaciteit, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken, dan is het deksel snel afneembaar.

Voor in de veranda, in de garage en in de buitentoepassing, zoals het terras, is er de EKO Home met een eerder matte afwerking. De oppervlakte is geglasparelstraald, wat maakt dat ze sterk krasbestendig zijn.

Voor veeleer specifiek gebruik binnen, de sanitaire ruimte, biedt ACO de EKO Home Diamant aan. De elektrolytisch gepolijste afwerking geeft ons een klassevol, glanzend oppervlak. Steeds fluweel-zacht blootvoets te belopen! 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan