Waarom kiezen voor een betonnen afsluiting?

Gepubliceerd op 03 July 2018

Betonafsluitingen verzekeren uw privacy en veiligheid rond uw woonst. Bovendien zijn de betonplaten een milieuvriendelijke oplossing: de productie is niet vervuilend en het materiaal is voor 100% herbruikbaar.

Betonplaten van de huidige generatie zijn niet langer de lelijke grijze dingen die iedereen nog kent van de schuttingen en hokjes uit grootmoeders tuin. Integendeel, betonnen schuttingen van nu zijn onverwoestbare, milieuvriendelijke en mooie elementen. Bij Maes Beton kunt u kiezen uit verschillende soorten van houtmotieven zoals elegant, vlechtwerk, prestige en prestige glad. Daarnaast zijn er nog vier soorten van steenmotieven, met name Casa, Romania, Fels en Flagstones. Deze motieven kunnen langs één of langs beide zijden van de schutting worden voorzien. Uw motief en dat van uw buren kunnen zonder probleem verschillen, geheel naar eigen smaak. Bovendien worden er geregeld nieuwe hout- en steenstructuren ontwikkeld binnen het bedrijf.

Is een houten schutsel even kwalitatief als een betonnen afsluiting?

Door houten omheiningen te combineren met betonpalen vermijd je dat het hout in contact komt met de ondergrond en maakt dat uw schutting een veel langere levensduur heeft. Bovendien oogt het heel natuurlijk en is het zeer kwalitatief.

Kwaliteit is dé sterkste troef van Maes Beton. Dagelijks zet de firma zich immers in om het hoge kwaliteitsniveau te bewaken en zelfs nog te verbeteren.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan