Vind de juiste betonnen omheining voor een eigentijdse tuinbeleving

Gepubliceerd op 31 January 2020

Een omheining maakt een woning, appartementsgebouw of bedrijfshal compleet. Ben je nog op zoek naar een duurzame, eigentijdse tuinafsluiting? Maak kennis met betonnen omheiningen.

Vakantiegevoel dankzij de juiste afsluiting

Meer en meer eigenaars dromen van een rustige buitenplek waar men in alle privacy kan vertoeven. Niet alleen de aanleg en de beplanting dragen hiertoe bij, ook de afsluiting kan de kwaliteit van je tuinbeleving verbeteren. 

Omringd door beton

Beton in het interieur is helemaal in, maar ook voor de tuin is het erg in trek. Betonnen afsluitingen zijn het ideale alternatief voor een traditionele draadafsluiting, haag of houten schutting. Je moet ze niet snoeien en ze vragen niet veel onderhoud. Bovendien combineren ze duurzaamheid met een mooie look.

Solide privacy-oplossing

Qua stevigheid heeft beton een streepje voor. Het is bijzonder solide, zo goed als onverslijtbaar en -niet onbelangrijk- milieuvriendelijk. Want alle betonproducten zijn volledig te recupereren. Met een betonnen omheining ben je zeker van je veiligheid en privacy. Want je tuin wordt beschermd tegen nieuwsgierige buren en inbrekers zullen ook twee keer nadenken willen ze je domein betreden.

Levenslang onbezorgd

In een tuin is er altijd werk. Gelukkig vraagt een betonnen tuinafsluiting niet veel onderhoud. Dankzij een waterafstotende laag die je kunt aanbrengen, krijgt groenaanslag minder kans. Gebruik je de juiste verf, dan wordt kalk-uitslag vermeden.

Beton met eigentijdse look

Betonplaten zijn zoveel meer dan de effen grijze platen van weleer. Ze hebben plaatsgemaakt voor een uitgebreid gamma aan moderne steen- of houtstructuurmotieven. In de houtstructuurmotieven zijn er vier verschillende varianten verkrijgbaar: elegant, vlechtwerk, prestige en prestige glad. Ook qua steenstructuur is er voor ieder wat wils. Een opvallende versie in het gamma is de ‘Toscane’ met een fijne steenstripstructuur, verkrijgbaar in grijs, antraciet of een overschilderbare versie.

Harmonieuze combinatie

Liever wat minder beton? Dat kan. Naast betonplaten en -palen kun je kiezen voor de combinatie van beton en hout of solide afsluitingen met dubbele draadpanelen die snel geplaatst kunnen worden. Ook kun je terecht voor andere producten zoals klinkers, buitentegels en andere afsluitingsmaterialen.

Tonnen inspiratie

Wil je kennismaken met de mogelijkheden van beton? Dan kun je terecht in de showroom van Maes Beton om het volledige gamma te bekijken. Interesse om een product aan te kopen? Dan kun je terecht bij een van hun handelaars.

Interesse in een betonnen afsluiting of een ander betonproduct? Neem via Maes Beton contact op met een dealer in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan