Een betonnen omheining voor de beste tuinbeleving

Gepubliceerd op

Een omheining maakt een woning, appartementsgebouw of bedrijfshal compleet. Ben je nog op zoek naar een tuinafsluiting die bij jou past? Maar moet deze zeker duurzaam en eigentijds zijn? Maak kennis met betonnen omheiningen.

Waan je op vakantie in je eigen tuin

Meer en meer eigenaars dromen van een rustige buitenplek waar men in alle privacy kan vertoeven. Niet alleen de aanleg en de beplanting dragen hiertoe bij, ook de afsluiting kan de kwaliteit van je tuinbeleving verbeteren. Dankzij een betonnen omheining geniet je in alle rust van een prachtige buitenplek.

Omringd door beton

Beton in het interieur is helemaal in, maar ook voor de tuin is het erg populair. Betonnen afsluitingen zijn het ideale alternatief voor een traditionele draadafsluiting, haag of houten schutting. Je hebt geen snoeiwerk meer en deze omheiningen zijn ook enorm onderhoudsvriendelijk. Bovendien combineren ze duurzaamheid met een mooie look.

Privacy en veiligheid voorop

Qua stevigheid heeft beton een streepje voor. Het is bijzonder solide, zo goed als onverslijtbaar en ook milieuvriendelijk. Alle betonproducten zijn namelijk volledig te recupereren. Een betonnen omheining garandeert privacy en veiligheid. Want, je tuin wordt beschermd tegen nieuwsgierige buren en inbrekers zullen ook sneller op afstand blijven.

Minder werk: check!

In een tuin is er altijd werk. Gelukkig vraagt een betonnen tuinafsluiting niet veel onderhoud. Breng een waterafstotende laag aan, zo krijgt groenaanslag minder kans en heb jij op termijn dus minder werk. Gebruik je de juiste verf, dan wordt ook kalk-uitslag vermeden.

Beton met eigentijdse look

Betonplaten zijn zoveel meer dan de saaie grijze platen van vroeger. Die hebben plaatsgemaakt voor een uitgebreid gamma aan moderne steen- of houtstructuurmotieven. In de houtstructuurmotieven zijn er vier verschillende varianten verkrijgbaar: elegant, vlechtwerk, prestige en prestige glad. Liever een steenstructuur? Ook in dat gamma is er voor ieder wat wils.

Harmonieuze combinatie

Liever wat minder beton? Alles kan. Kies dan voor een combinatie van beton en hout of solide afsluitingen met dubbele draadpanelen die snel geplaatst kunnen worden. Ook kan je terecht voor andere producten zoals klinkers, buitentegels en andere afsluitingsmaterialen.

Inspiratieloos?

Nog geen idee of beton wat voor jou is, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kan je terecht in de showroom van Maes Beton om het volledige gamma te bekijken.

Interesse in een betonnen afsluiting of een ander betonproduct? Neem contact op met een dealer in je buurt.